Officielt: Duncan vender hjem til AGF

Morten Duncan Rasmussen er AGF-spiller igen, melder klubben i en pressemeddelelse

Morten 'Duncan' Rasmussen (th) forlod AGF 13. januar 2006 - ti år senere vender han retur til De Hvide (Foto: Lars Poulsen)
Morten 'Duncan' Rasmussen (th) forlod AGF 13. januar 2006 - ti år senere vender han retur til De Hvide (Foto: Lars Poulsen)

Morten 'Duncan' Rasmussen vender hjem til AGF, efter at De Hvide ifølge Ekstra Bladet oplysninger har hævet buddet på landsholdsspilleren med 400.000 kr.

Det betyder, at AGF nu er oppe på et samlet bud på 1,2 millioner kroner for den snart 31-årige angriber.

AGF har onsdag aften bekræftet, at man har indgået en aftale om en øjeblikkelig transfer.

Morten 'Duncan' Rasmussen har kontraktudløb til sommer i FC Midtjylland, og spørgsmålet var egentlig bare, om angriberen ville skifte nu eller først til sommer.

Se også: AGF byder 800.000 på Duncan - FCM afviser

AGF har smidt en treårig aftale på bordet foran Duncan gældende fra sommer, som gør ham til truppens højst lønnede med en månedsløn på den anden side af 200.000 kr.

Morten 'Duncan' Rasmussen bliver dermed genforenet med cheftræner Glen Riddersholm, som han havde et stærkt samarbejde med i FC Midtjylland.

Se også: En uge før lukketid: 11 Superliga-profiler kan skifte klub

Duncan er udset som vinterens nøgleindkøb for AGF. Og ganske symbolsk har De Hvide haft kolossale udfordringer med at komme til scoringer i træningskampene - opgøret mod FC Midtjylland i dag udløste første træffer i tre kampe.

AGF tager fredag til Portugal på træningslejr, mens FC Midtjylland dagen efter tager til Dubai.

Ud over salget af Morten 'Duncan' Rasmussen skal FC Midtjylland finde ud af, om de er trygge ved at gå ind til foråret med Kian Hansen og Patrick Banggaard som det foretrukne makkerpar i centerforsvaret.

Se også: Steinlein: Regner med en ny forsvarsspiller

Det var håbet, at veteranen Jim Larsen kunne tage en tørn, men selv om han er tilbage i træning, så blev han atter holdt ude mod AGF i træningskampen.

Med fire uger til sæsonpremiere i Superligaen, så skal FC Midtjylland beslutte sig for om de er trygge ved bemandingen. En nødløsning kan blive Brentford-spilleren Michael O'Shaugnessey, der var med i dagens kamp.

21 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere