Annonce:
Annonce:

Opsigtsvækkende skifte: AGF henter stor Superliga-profil

Pierre Kanstrup skifter fra SønderjyskE til AGF, hvor han har skrevet under på en toårig kontrakt

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg AGF

Han har i tre sæsoner været en af de bærende kræfter hos SønderjyskE, men Pierre Kanstrup har længe haft ønske om at prøve noget nyt, og nu er tiden så kommet.

Den 28-årige forsvarsspiller skifter til Superliga-rivalerne fra AGF, der har tilknyttet Kanstrup i en aftale, som gælder de næste to sæsoner.

Den tidligere Brøndby-spiller bekendtgjorde allerede inden sæsonafslutningen, at han ville forlade Haderslev, og han glæder sig nu til at starte et nyt kapitel i Jylland.

- Det er fantastisk, at det er faldet på plads, og jeg ser frem til at repræsentere den hvide trøje og vise mig frem for AGF's fantastiske fans. Jeg glæder mig rigtig meget til at møde drengene på holdet og komme i gang med forberedelserne til den nye sæson, siger Kantstrup til AGF’s officielle hjemmeside.

Annonce:

- Jeg tror på, jeg kan bidrage med nogle gode ting, så vi som hold kan løfte os og gøre det godt i den nye sæson, hvor jeg skal komme med mine kvaliteter til fællesskabet, så vi sammen kan få AGF derhen, hvor vi alle sammen gerne vil være, siger Pierre Kanstrup

Kanstrups nye arbejdsgiver gengælder begejstringen og deler ligeledes troen på, at det nye partnerskab kan danne grobund for, at AGF kan tage flere trin i den rigtige retning.

- Vi får en rigtig stærk spiller til klubben. Han har været inde i en stor og god udvikling de seneste år, og han kommer til AGF med meget selvtillid og en fin ballast efter nogle succesfulde sæsoner hos sin tidligere klub, siger AGF-sportschef Peter Christiansen.

- Vi har haft gode og grundige samtaler, og vi er overbevist om, at Pierre er en spiller, der med sit kraftfulde spil og sin vindermentalitet vil bidrage til at fortsætte den retning, vi gerne vil gå i, siger Christiansen.

Annonce:

AGF indleder sæsonen med to hjemmekampe mod henholdsvis AC Horsens og Hobro, inden man gæster Silkeborg i tredje spillerunde. Ugen efter gælder så en tur til Haderslev, hvor Pierre Kanstrup altså skal stå ansigt til ansigt med sine tidligere holdkammerater fra SønderjyskE.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Ekstra Bladet vil opfordre Jakob Ellemann til at holde sine løfter

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: