Politi og klub i opråb: Satte ild til Superliga-stjernes lejlighed

Ukendte gerningsmænd har udøvet hærværk og forsøgt at sætte ild til Jens Stages lejlighed i Aarhus.  AGF fordømmer angrebet, og politiet beder om hjælp til at finde gerningsmændene

Jens Stages lejlighed udsat for et brandattentat. Foto: Mathias Øgendahl
Jens Stages lejlighed udsat for et brandattentat. Foto: Mathias Øgendahl

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. SMS-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

Fodboldspilleren Jens Stages skifte fra AGF til FC København tidligere i juli er ikke blevet taget lige godt imod af alle.

I weekenden blev Stages lejlighed i Aarhus udsat for hærværk og brandstiftelse. Det oplyser AGF og FC København på klubbernes hjemmesider.

En genstand blev kastet ind gennem en rude, og efterfølgende opstod der en mindre brandskade i lejligheden, skriver AGF.

- Vi fordømmer på det kraftigste den slags handlinger og tager skarpt afstand til dem. Vi har tilbudt vores hjælp til politiets efterforskning og vi håber, at gerningsmændene findes og bliver stillet til ansvar, siger  AGF-direktør, Jacob Nielsen.

- Og hvis de bliver identificeret, og det viser sig, at gerningsmændene har forbindelse til nogle af vores fans, så vil de - udover en civil dom - få livslang karantæne til alle AGF's kampe, siger han.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Østjyllands Politi, der efterforsker hændelsen som en brandstiftelse og efterlyser vidner i sagen.

- Vi kan ikke sige så meget andet end, at vi har fået en anmeldelse natten til søndag. Og lige nu efterforsker vi sagen og hører rigtig gerne fra vidner, fortæller Østjyllands Politi.

AGF opfordrer alle, der måtte have kendskab til gerningsmændenes identitet eller andre oplysninger relevant for sagen, til at henvende sig til politiet.

FC Københavns hjemmeside fremgår det ligeledes, at Stages nye arbejdsgiver naturligvis tager skarpt afstand fra handlingerne.

Hverken FCK eller hovedpersonen selv ønsker dog at kommentere sagen, men afventer politiets efterforskning.

Den 22-årige arbejdsmaskine nød inden sit skifte til FCK stor anerkendelse hos fans af AGF, da Stage er vokset op i Aarhus og erklæret fan af klubben, som han spillede for.

På fredag mødes netop FC København og AGF i Superligaens anden spillerunde.

Niklas Backman i aktion for AGF i forrige sæson. Foto: Jens Dresling Sport og Spil NU starter Superligaen: Sådan står AGF

Sport og Spil Superligaen starter: Sådan står FC Midtjylland

1 af 2 Jens Stage byttede denne sommer AGF ud med FCK. Til stor tilfredshed for spilleren selv. Men ikke alle er glade for overgangen. Det står klart efter det uhyggelige angreb på Stages lejlighed i Aarhus. Foto: Claus Bonnerup
2 af 2 Jens Stages lejlighed udsat for et brandattentat. Foto: Mathias Øgendahl
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere