Riddersholm efter skandale-scener: Indebrændt kærlighed til AGF

Glen Riddersholm beklager AGF-fans' baneinvasion i pokalkamp mod AaB, men forstår deres glæde

AGF er klar til sin første pokalfinale i 20 år, men torsdagens semifinale vil i høj grad også blive husket for, at aarhusianske fans invaderede banen i slutningen af kampen.

Da AGF i overtiden udlignede til 2-2 mod AaB og stort set sikrede finalepladsen, løb talrige AGF-fans ind på banen for at fejre målet, som samlet bragte AGF foran 4-2.

- Det var uheldigt, at nogle fans trådte ind på banen, men jeg oplevede ikke, at nogen var bange.

- Det var en følelse af ophobet eufori og indebrændt kærlighed til klubben, som i det moment sprang i luften. Folk kunne ikke være i deres kroppe, siger AGF-træner Glen Riddersholm.

AaB-spillerne forsvandt hurtigt ud af banen, mens AGF's spillere i en fart fik sendt fansene tilbage på tilskuerpladserne og gjorde sig klar til at genoptage spillet. Det skete efter nogle minutters pause.

- Heldigvis tog dommerne en rigtig og klog beslutning og fik ro på spillerne, og vi fik fansene ud igen, så vi kunne fortsætte kampen på en god måde, siger træneren.

Han ser nu frem til finalen mod FC København i Telia Parken 5. maj.

- Vi har ikke opnået noget endnu. Nu er vi i pokalfinalen, men vi vil også gerne have trofæet med hjem til Aarhus, siger Riddersholm.

Om AGF bliver straffet for baneinvasionen, er op til Dansk Boldspil-Union.

AGF strøg i finalen efter 2-2 - får alle målene her

40 kommentarer
Vis kommentarer