Annonce:
Annonce:

Riddersholm inden AGF-debut: Jeg er positivt overrasket

Siden begyndelsen af januar har AGF kløet på til træning. Cheftræner Glen Riddersholm kan se fremgang. Ekstra Bladets Allan Olsen og Gisle Thorsen taler Superligaens forårsstart LIVE her

Gense optakten til kampen her
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg AGF

AGF tager fredag aften hul på forårssæsonen i Alka Superligaen med en udekamp mod OB. Det bliver samtidig Glen Riddersholms første betydende kamp som cheftræner for aarhusianerne, siden han i vinterpausen blev ansat.

Sidste sæsons mestertræner er positivt overrasket over, hvor langt hans hold er nået med et nyt koncept i løbet af vinterens træninger.

- Isoleret set vil man altid gerne nå en masse ting, men hvis jeg skal kigge på, hvad vi gerne ville have nået på forhånd og så det, vi rent faktisk har nået, jamen så er jeg positivt overrasket over, at vi er kommet så langt, som vi er.

- Vi har spillet nogle fornuftige træningskampe, så når jeg kigger på tingene generelt set, så er jeg er meget tilfreds, siger Glen Riddersholm.

Ekstra Bladets Allan Olsen og Gisle Thorsen taler Superligaens forårsstart LIVE over artiklen

Glen Riddersholm er glad for de takter, han har set i opstartsfasen. (Foto: Anita Graversen)
Glen Riddersholm er glad for de takter, han har set i opstartsfasen. (Foto: Anita Graversen)
 

Annonce:

Sammenlignet med efteråret under Morten Wieghorst skal AGF nu have lidt mere fokus på at komme direkte til afslutning frem for at have en masse boldbesiddelse.

- På banen er vi blevet lidt mere fremadrettede og aggressive i pres- og duelspillet. Vi søger målet lidt mere direkte, vi har arbejdet rigtig meget med at hænge sammen i vores defensiv, og vi har arbejdet med ikke at falde ud rent mentalt i perioder.

- Jeg har kunnet se et øget fokus omkring de her områder hos spillerne.

- Jeg har også kunnet se, at de unge udenlandske spillere, vi har, har steppet op og taget et større ansvar. Jeg har lagt mærke til, at der er flere erfarne spillere, som har budt sig til og påtaget sig et ansvar, siger Glen Riddersholm.

Beskrivelserne af spillestilen leder tankerne hen på det FC Midtjylland-hold, som Riddersholm gennem en årrække var træner for.

- Man kan ikke drage sammenligninger på den måde. Hver spillertype er forskellig, og man kan ikke sammenligne med de typer, som jeg havde i min forrige klub.

Annonce:

- Der vil være nogle ting, som går igen, men der vil også være nogle nye ting, fordi jeg har fået nogle andre spidskompetencer at råde over, så udtrykket aldrig bliver identisk, siger Glen Riddersholm.

Superliga-start: Sådan står AGF

Så kan AGF'erne godt glæde sig: 'Duncan' scorede efter 30 sekunder

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: