Røgbombe udløser livstidskarantæne i AGF

Personerne, der stod for at kaste en røgbombe ind i Jens Stages lejlighed, må aldrig igen komme til AGF-kampe

Både politi og brandvæsen blev tilkaldt til lejligheden, hvor en røgbombe startede en mindre brand. Video/foto: pressefotos.dk/Øxenholt Foto

Mandag eftermiddag blev gerningsmændene, der i juli kastede en røgbombe ind gennem vinduet til fodboldspilleren Jens Stages lejlighed i Aarhus i utilfredshed over hans skifte fra AGF til FC København, idømt fængselsdomme.

Senere mandag var AGF også klar med en straf til de tre personer, som ikke længere er velkomne på stadion i Aarhus. De får alle livstidskarantæne. Det oplyser AGF på sin hjemmeside.

- I forbindelse med brandstiftelsen tilbage i juli varslede AGF, at skulle de pågældende blive dømt, og det viste sig, at de havde deres gang til AGF's kampe i Ceres Park, hvilket retssagen har bekræftet - så ville de få karantæne til AGF's kampe.

- Dette holder vi naturligvis fast i, hvorfor de pågældende nu kan se frem til en livslang karantæne fra alle AGF's kampe, lyder det.

Retten i Aarhus fandt mandag de tre mænd i 20'erne skyldige i trusler og forsøg på brandstiftelse.

En mand på 24 år, der var initiativtager og kastede bomben, blev idømt et års ubetinget fængsel.

De to andre mænd på 21 år, der henholdsvis kastede en brosten og filmede hændelsen, blev idømt ni måneders fængsel. Heraf blev seks måneder gjort betinget med vilkår om samfundstjeneste.

Åge Hareide kan i aften sikre sig den anden slutrundedeltagelse af to mulige. Foto: Lars Poulsen Allan Olsen Vraget Hareide: Drop citronfjæset og sæt kronen på værket!
Albanske fans fik hævnet sig efter fransk fadæse. Foto: Florion Goga/Reuters/Ritzau Scanpix Intl. fodbold Albansk fan-hævn: Ødelægger fransk nationalmelodi
Til VM i Rusland var Vodka-Claus naturligvis på plads. Turen blev ikke lutter vodka og fodbold for den danske fan, der blev anholdt af russisk politi. Foto: Olivia Loftlund Landsholdsfodbold Vodka-Claus er klar: Har drukket 30 Guinness

12 kommentarer
Vis kommentarer