Silkeborg afviser AGF blankt

Daniel A. Pedersen ser ud til at spille foråret til ende i Superligaen

Daniel A. Pedersen håbede på et øjeblikkeligt skifte til AGF, men Silkeborg har afvist et fornyet bud fra AGF (Foto: Polfoto)
Daniel A. Pedersen håbede på et øjeblikkeligt skifte til AGF, men Silkeborg har afvist et fornyet bud fra AGF (Foto: Polfoto)

AGF's drøm om at hente Daniel A. Pedersen ind øjeblikkeligt fra Silkeborg er strandet.

Silkeborg-direktør Kent Madsen afslører over for Ekstra Bladet, at De Hvides fornyede interesse for at købe U21-landsholdsspilleren er blevet afvist endeligt.

- Vi havde en dialog, der endte tirsdag i sidste uge, hvor vi skitserede et kompromis, men vi nåede ikke til enighed. I den anledning slog vi fast over for AGF, at ville de hente Daniel nu, så skulle vi også have tid nok til at agere.

- I går vendte AGF tilbage med et bud, der mindede meget om vores kompromis, men det var for sent for os at hente en erstatning. For at sige det kort, så kendte AGF ikke sin besøgstid, siger Kent Madsen, der ikke vil kommentere beløbets størrelse, men det skulle dreje sig om en handel til småpenge efter danske forhold - angiveligt lige omkring 300.000 kr.

Daniel A. Pedersen har skrevet kontrakt med AGF gældende efter sommerpausen og AGF-træner Morten Wieghorst havde gerne set en øjeblikkelig tilgang.

- Det hører også med, at vi har sagt farvel til Bjarni Vidarsson og Jesper Mikkelsen har indstillet karrieren. Vi kan ikke operere med en smallere trup, og jeg er sikker på, at Daniel er klar til at lukke sin tid i Silkeborg på bedste vis, siger Kent Madsen.

- Jeg kender transfervinduet fint nok til ikke at tage noget for givet. Men jeg har svært ved at se, at der kommer til at ske noget yderligere i vores lejr, fastslår Kent Madsen

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Vi indfører et nyt univers

SCORER

JACKPOT