Skuffet AGF-træner: OB’s fans lavede abelyde

Det er en oprevet AGF-træner, Fatah Abdirahman, der skrev et Facebook-opslag lørdag, hvor han anklagede OB’s fans for at have lavet abelyde i en U19-kamp

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Følg Sport
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg AGF

OB's fans råbte abelyde efter en AGF-spiller.

Sådan lyder anklagen fra Fatah Abdirahman, der er træner for AGF's U19-hold, der mødte OB's U19-hold lørdag klokken 12.30 i Odense i en kamp, der endte 0-0.

- Drengene levere en flot indsats, og krigere den hjem efter vi får et rødt kort. Men glæden forsvinder, når man høre at flere af OB fans råber abelyde efter en af vores spillere, skriver Fatah Abdirahman i et Facebook-opslag og fortsætter:

- Så forsvinder glæden bare, og det er en kamp, vi alle skal tag en del af, det skuffer mig, at man ikke får det stoppet, når det bliver sagt flere gange!!, skriver han.

Ekstra Bladet har været i kontakt med AGF's pressechef, Søren Højlund Carlsen, der fortæller, at de to klubber har påbegyndt en dialog.

- Jeg kan egentlig ikke sige så meget endnu, men vi har en dialog med OB. Det gælder både talentcheferne samt ledelserne i de to klubber. Så må vi se, hvad det ender med, siger han.

Tiden løber ud: Bendtner ude af FCK-truppen

19-årige Mikkel afviser udlandet trods rygter

Efter aflysning: Tager pis på Superliga-klub

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+