Stor AGF-glæde efter triumf: Forløsning for hele byen

AGF'erne føler sig på rette vej. Kim Aabech håber på at tage stort skridt væk fra bunden med sejr over Hobro

AGF-spillerne kunne søndag endelig juble efter
AGF-spillerne kunne søndag endelig juble efter

Inden søndagens kamp mod FC Nordsjælland var det længe siden, AGF havde sunget sejrssangen i omklædningsrummet efter en superligakamp.

Man skal helt tilbage til kampen mod Randers i tredje spillerunde for at finde seneste AGF-sejr, hvis man ser bort fra de tre point, AGF har fået tilkendt på skrivebordet efter kampen mod Hobro.

AGF’s cheftræner Morten Wieghorst har været irriteret over de manglende sejre, som har ført til krisesnak i flere medier.

- Det var godt at få en sejr igen. Det har irriteret os at skulle stå og forsvare os, og vi har ikke ville være med til at snakke om, at vi var i krise.

- Vi anerkender, at vi ikke havde vundet i et stykke tid, men det er vigtigt for spillerne at bevare troen på, at vi er på vej i den rigtige retning, og at vi stadig har noget kvalitet, selvom alle andre snakker om, at det er længe siden, vi har vundet, siger AGF-træneren.

Derfor var sejren over FC Nordsjælland også en stor lettelse for AGF'erne.

- Det var en stor forløsning for os og for hele byen. Nu kommer der lidt ro på, og det er dejligt for holdet, at vi bliver bekræftet i, at vi er på rette vej. Der har ikke været panik på, siger Daniel A. Pedersen.

Se også: Aabech hævnede sig på FCN

Også Pedersens makker på den centrale midtbane Jens Jønsson kalder det en forløsning for AGF-truppen. Han mener, at AGF har fortjent bedre resultater i de seneste mange kampe, hvis man ser på, hvordan holdet har spillet.

- Vi har i mange kampe spillet godt, hvor vi ikke har fået resultaterne. Mod FC Nordsjælland var vi heldigvis kyniske på vores chancer og i forsvaret, og det er måske det, vi har manglet, siger Jens Jønsson.

Fredag venter der en udekamp mod Hobro, og den kamp kalder AGF’s kreatør Kim Aabech for en lille finale, hvor AGF kan tage et stort skridt væk fra bundkampen.

- Det bliver en lille finale, og sejren mod FC Nordsjælland har givet os rigtig meget selvtillid, så det bliver en spændende kamp.

- Vi har lukket mange mål ind, og det har vi talt meget om på det seneste. Vi viste mod FC Nordsjælland, at vi ikke var blege for at cleare bolden, og den stil skal vi fortsætte mod Hobro, siger Aabech.

Se også: FCN-træner efter 0-3 i Aarhus: En falmende indsats

5 kommentarer
Vis kommentarer