Superliga-profil slæbes i fogedretten

En ubetalt tandlægeregning kommer til at koste AGF-spilleren Kim Aabech en tur i fogedretten

Kim Aabech (th) slæbes i fogedretten på grund af en ubetalt tandlægeregning. Foto: Polfoto
Kim Aabech (th) slæbes i fogedretten på grund af en ubetalt tandlægeregning. Foto: Polfoto

AGF-spilleren Kim Aabech er havnet i en 'uheldig' sag, som kommer til at koste fodboldspilleren en tur i fogedretten.

Kim Aabech skylder ifølge Ekstra Bladets oplysninger TandlægeCenteret Clemens Torv i Aarhus godt 7.000 kroner for et besøg i tandlægestolen tilbage i 2014, som aldrig er blevet betalt.

AGF's offensiv-profil er siden blevet rykket for betalingen på telefon, mail og sms, men da Aabech ikke reagerede på tandklinikkens henvendelser, begyndte der sidste år at komme rykkerskrivelser. De er heller ikke blevet besvaret af AGF'eren, og dermed kommer sagen for fogedretten.

Aabech er klar på at kæmpe sig til spilletid under Riddersholm. (Foto: Claus Bonnerup) AGF Aabech forventer bænkplads under Riddersholm

Kim Aabech bekræfter, at der har været en uoverensstemmelse med TandlægeCenteret Clemens Torv.

- Sådan som jeg husker det, var jeg til tandlæge for godt et år siden. Her fik jeg lavet en tand, som gik i stykker to dage efter. Da jeg fik en regning på 7.000-8.000 kroner for det arbejde, der bare gjorde tanden værre, så nægtede jeg at betale. Du ville vel heller ikke betale for en bil, der ikke kan køre, siger Kim Aabech, der ikke tager sagen så tungt:

- Det er en uheldig sag, som jeg da gerne ville have været foruden. Men nu drejer det sig hverken om hele eller halve millioner. Det er korrekt, jeg har fået et brev angående en fogedsag, men jeg har ikke nærlæst det endnu, så det kan godt være, jeg skal i fogedretten. Så betaler jeg de penge, og så er sagen ude af verden, siger Kim Aabech.

Ekstra Bladet har kontaktet TandlægeCenteret Clemens Torv, og her kan man ikke genkende Kim Aabechs udlægning af sagen, men på grund af tavshedspligt vil man ikke kommentere Ekstra Bladets oplysninger yderligere.

Kim Aabech har haft et par gode måneder ... (Foto: Claus Bonnerup) AGF Superliga-profils vilde lykke-år: Milliongevinst og nytårsbaby

Kim Aabech vandt sidste år 1,9 millioner kroner på rouletten på Spillehallen.dk, og sagen handler da heller ikke om penge, understreger AGF'eren, der erkender, at han kunne have forsøgt sig med en bedre dialog med tandklinikken.

- Jeg har været sur over deres arbejde, og min stolthed har gjort, jeg ikke har betalt. Men jeg kan godt se, jeg skulle have forsøgt at løse sagen med dialog, i stedet for at det er kommet hertil. Men pengene bliver betalt på et tidspunkt, siger AGF-spilleren, der har kontraktudløb til sommer.

Aabechs sag får dog ikke umiddelbart konsekvenser, meddeler AGF. Læs mere om det her

36 kommentarer
Vis kommentarer