Annonce:
Annonce:

Syg målscorer kastede op efter AGF-fiasko

Martin Spelmann scorede et fantastisk mål, men var åbenbart plaget af sygdom under kampen mod Horsens

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg AGF

AARHUS (Ekstra Bladet): Martin Spelmann gav alt... og så kastede han op over AGF's indsats.

AGF-slideren lagde sit hjerte på banen, da De Hvide tabte den fjerde Superliga-kamp i træk.

Plaget af sygdom betød det, at Spelmann til sidst tømte mavens indhold og lagde sig i omklædningsrummet fuldstændig drænet for kræfter.

Og dermed kunne den afkræftede AGF'er efter slutfløjtet heller ikke forklare, hvorfor De Hvide lige nu tordner mod bundregionen.

Artiklen fortsætter under billedet.

Martin Spelmann var ikke på toppen mandag aften, men spillede alligevel kampen og scorede mod Horsens. Foto: Henning Bagger, Ritzau Scanpix
Martin Spelmann var ikke på toppen mandag aften, men spillede alligevel kampen og scorede mod Horsens. Foto: Henning Bagger, Ritzau Scanpix
 

Efter at have genopbygget Aarhus Stadion som en fæstning, så har holdet nu tabt to hjemmekampe i træk og opgøret mod Vejle næste runde har et skær af skæbnekamp over sig.

I Spelmanns fremvær var det så anfører Pierre Kanstrup, der fik den utaknemmelige opgave at forklare, hvad der egentlig kikser i Aarhus lige nu.

Annonce:

Og første forsøg var en ren tilståelsessag.  

Bare fire minutter inde i lokalopgøret mod AC Horsens gik det galt for David Nielsens tropper. En stor opspilsfejl fra Jesper Juelsgård gav AC Horsens en kontra, hvor passiviteten stod i kø i flere sekvenser.

Først var Casper Højer Nielsen alt for passiv mod Kasper Junker på baglinjen, og da hans pasning blev lagt bagud i feltet, så vendte tre hvide ryggen til, da Hallur Hansson afsluttede.

1-0 til gæsterne og Aarhus Stadion emmede af krise.

- Vi har brugt hele ugen på at snakke om de 'cutbacks' tilbage i feltet. Og så gør vi det svært for os selv på den måde. 

- Men vi er alle mennesker. Fejl sker, sukkede Pierre Kanstrup og holdt fast i at den aktuelle nedtur er af kortere varighed.

Annonce:

- Nu handler det om, at vi ikke skal grave os dybere ned end det er nødvendigt. Fem nederlag i træk, hvis vi tæller pokalen med, er alvorligt. Men det handler om, at vi skal tro på det, sagde han.

- Selvfølgelig er der frustrationer i den her situation. Men vi skal ikke derhen, hvor det bliver hver mand for sig selv, som det var for et år siden, sagde AGF-kaptajnen.

- Jeg garanterer også, at vi ikke kommer derhen. Vores omklædningsrum er for stærkt til at vi ender der, lovede Pierre Kanstrup.

- Der er ikke så langt fra succes til fiasko. I starten af sæsonen blev det hele skreget op til, at vi havde fået en god start. Men virkeligheden er jo også, at vi er et hold, der ikke har vundet så mange kampe. Og det er måske også noget af det, vi ser lige nu, sagde Pierre Kanstrup.

Kaos før Premier League-kamp: Kollapsede i spillertunnellen

Kæmpedrop forværrede AGF's krise

Var verdens dyreste fodboldspiller: Nu har han kæmpe succes som dj

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er en dårlig og bedaget idé, at særligt udvalgte fødes med specielle privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

LIGE NU

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: