TV: Her slår Duncan til igen

Bomberen banede med ny scoring vejen for AGFs sejr over OB

Morten Duncan Rasmussen scorede igen (Foto: Mathias Svold)
Morten Duncan Rasmussen scorede igen (Foto: Mathias Svold)

AARHUS (Ekstra Bladet)

AGF er på vej til at sætte et flot punktum for et forår, der ellers langt hen ad vejen har været problematisk. 10 points i de sidste fire kampe taler deres tydelige sprog.

Og sådan er det ikke mindst blevet takke være scoringsmaskinen Morten Duncan Rasmussen. Han er ikke til at stoppe i øjeblikket.

Den nys udtagne landsholdsspiller bombede sit ottende Superliga-mål i kassen i de sidste fire Superliga-kampe, og han lagde dermed grunden til det, der endte som en 2-1-sejr til AGF over OB.

Duncan blev før kampen hyldet som maj måneds spiller. Og det fejrede han altså ved at slå til efter 11 minutter, da Frederik Tingager fejlede på et indlæg, som AGFeren endte med at heade i nettet.

Meget aktive Daniel Christensen tog sig en smuk revanche for en stor afbrænder i 1. halvleg ved at sørge for oplægget til Danny Olsen, da han slog til med den sejrsgivede scoring 20 minutter før tid.

Det skete i en kamp, hvor AGF var klart bedst i starten, men OB arbejdede sig ind i kampen og havde fortjent udligning inden pausen.

(Foto: Astrid Dalum) Esbjerg Brækket ben og mester-tæsk til Esbjerg

FC Nordsjælland jubler efter den scoring af Joshua John, som sikrede dem tre point mod Viborg (Foto: Lars Krabbe) FC Nordsjælland Endelig! FC Nordsjælland fik en sejr

Morten Duncan Rasmussen scorede igen (Foto: Mathias Svold)
Morten Duncan Rasmussen scorede igen (Foto: Mathias Svold)

Ekstase i Brøndby (Foto: Lars Poulsen) Superligaen Brøndby er i Europa – men hvad skal de i grunden der?

Morten 'Duncan' Rasmussen er tilbage på landsholdet. (Foto: Tariq Mikkel Khan) Landsholdsfodbold Hareide udtager Morten Duncan Rasmussen til Kirin Cup

Falk udlignede
Blandt andet takket være eksplosioner fra veloplagte Rasmus Falk, der endte med at være mester for det udlignende mål i 2. halvleg.

Han kunne dog have slået til allerede i 1. halvleg, men da sluttede han et godt gennembrud med at sparke over.

Det samme kunne Frederik Tingager, men han havde ikke heldet med sig, da han efter den halve time kunne have fået tilgivelse for sin indledende forsvarsfejl.

OBeren måtte nemlig se et fremragende hovedstød efter hjørnespark prelle af på overliggeren. I starten af 2. halvleg var det Mikkel Desler, der misbruge på det skammeligste, inden Falk nettede til 1-1.

AGF vandt mod OB (Foto: Mathias Svold)
AGF vandt mod OB (Foto: Mathias Svold)

Her bringer Falk OB på 1-1:

Her sikrer Danny Olsen AGF sejren:

 

10 kommentarer
Vis kommentarer