Tv-stjerne stopper i AGF: Utilfreds med kontrakt-tilbud

B.S. Christiansen har i godt et år ageret mental coach for superligaklubben AGF. De to parter kunne dog ikke blive enige om en ny kontrakt. Derfor er han nu fortid i klubben

Den tidligere elitesoldat og nu mentale coach B.S. Christiansen stopper i AGF. Det meddelte Jyllands Posten tidligere på dagen. Nu tager B.S. Christiansen så bladet fra munden for første gang siden bruddet.

I følge den tidligere elitesoldat drejer det sig hverken om dårlige resultater eller samarbejdsvanskeligheder. Derimod skyldes det uenighed i kontraktforhandlingerne.

  - Jeg er hen over sommeren blevet tilbudt en forlængelse af min kontrakt med AGF, men har selv valgt ikke at fortsætte, fordi jeg ikke kunne indgå på de vilkår, som klubben kunne tilbyde mig for den nye sæson, skriver B.S. Christiansen i en pressemeddelelse.

Til Jyllands Posten begræder cheftræner Glen Riddersholm tabet af den mentale coach.

  - Det er jeg rigtig ærgerlig over. Vi havde selvfølgelig håbet på at have en ekstra ressource, men sådan skulle det ikke være, og så gør vi alt hvad vi kan uden B.S., siger Glen Riddersholm til Jyllands Posten.

Intet at gøre med dårlige resultater
I følge B.S. Christiansen skyldes det ophævede samarbejde ikke de seneste ugers dårlige resultater for AGF, som det ellers har forlydt i nogle medier.

 - Det er i den forbindelse vigtigt for mig at pointere, at de to forhold intet har med hinanden at gøre, eftersom jeg selv har valgt at stoppe i klubben med udgangen af maj måned, forklarer han. 

Er det årets redning i Superligaen:

Kontrakten udløb i slutningen af maj måned, da AGF sikrede sig overlevelse i Superligaen. Siden hen har de to parter forhandlet en kontrakt - uden dog at kunne nå til enighed. Dermed har B.S. Christiansen ikke været tilknyttet holdet i knap tre måneder og har ikke haft mulighed for at sætte sit præg på den nye trup.

Fodboldklubben og den tidligere jægersoldat nød godt af hinanden i godt et år.

I går blev det til et enkelt point på hjemmebane mod OB. Kampen bød ikke på mål - men derimod halsgreb.

Av, av, av! Er det årets afbrænder i Superligaen?

Uheld rasler ned over AGF

AGF skuffer Tøffe: Pinligt og amatøragtigt! 

Glen efter AGF's fiasko-start: Jeg tror på truppen

AGF-angriber efter ydmygelse: Vi skuffer så mange fans

Superliga-trænernes egen dom: Her er de fire vigtigste ingredienser i vores sæson

Her bobler Balkan-blodet i AGF: