Vanvittigt comeback: 'Duncan' blev hattrick-helt

Morten Duncan Rasmussen scorede alle tre mål, da AGF vendte 0-3 til 3-3

FARUM (Ekstra Bladet): En direkte duel om ottende- og niendepladsen var det, som var på spil på Farum Park, hvor hjemmeholdet tog i mod AGF.

Men det betød ikke, at nogen af holdene var gået på sommerferie, for begge hold leverede smukt spil og mange gennemspillede angreb i kamp, der endte ud i et regulært chanceorgie.

Stig Tøfting langer ud efter Kasper Hjulmand, fordi træneren brokker sig over ny Superliga-struktur. (Foto: imago/Jan Huebner/ All Over Pres) Superligaen Tøffe: Tør øjnene, Hjulmand!

Det var nemlig et under, at der ikke blev scoret flere mål på Farum Park,der endte ud i et regulært drama, da Morten Duncan Rasmussen i de døende sekunder udlignede til 3-3. Det var hans tredje mål i kampen, efter hjemmeholdet havde bragt sig sikkert på sejrskurs med 3-0 langt henne i anden halvleg.

Brandvarme Duncan åbnede ballet med en stor chance efter fem minutter, der gik tæt forbi.

Herefter var det dog FCN, der var i førersædet. En sprudlende Moberg Karlsson bankede den først på overliggeren og kort efter, var han tæt på at kæmpe sig til et straffespark.

Glen Riddersholm og AGF blev reddet af Morten 'Duncan' Rasmussen. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Glen Riddersholm og AGF blev reddet af Morten 'Duncan' Rasmussen. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Det var dog rutinerede Joshua John, der åbnede ballet. Banens bedste Marcus Ingvartsen snød aarhusianernes offside-fælde. Men i stedet for at sparke selv for en spids vinkel, lagde han den fikst til hollænderen, der nemt kunne trille kuglen i kassen.

AGF var dog også farlige. Stephan Petersen havde to gode forsøg for at udligne, men den sidste skarphed manglede.

Emre Mor er udtaget til Tyrkiets bruttotrup til EM (Foto: René Schütze) Superligaen 18-årig Superliga-spiller i EM-trup

Nordsjællandernes midterforsvar var dog også bedre set end længe. Der blev gået til stålet og blandt andet ‘Duncan’ måtte bide i græsset, da Andreas Skovgaard kom flyvende med en hård tackling.

Hjemmeholdet er ikke kendt for at være kyniske. De viser ifte flot spil, men i sidste ende, når kampene skal lukkes svigter heldet og dygtigheden.

Men ikke i dag. AGF pressede og pressede efter pausen, og bolden måtte flere gange reddes på målstregen af en hårdt kæmpend defensiv.

Derfor kunne Andreas Maxsø bringe FCN på 2-0 på et hovedstød, der blev rettet af og gik ind bag en chanceløs Steffen Rasmussen efter en time.

Ti minutter senere var det så Marcus Ingvartsen, der helt udækket kunne sparke den i kassen til 3-0 efter et hjørnespark.

AGF gav dog aldrig op og forsøgte det tunge pres. Og pludselig ud af ingen ting gik Morten 'Duncan' Rasmussen målamok og på bare 20 minutter,fik han netmaskerne til at blafre tre gange. Det sidste blev sat ind i de absolut døende sekunder, da han headede millimeterpræcist ind det lange hjørne.

Dortmund så nærmere på FC Nordsjællands Emre Mor 2. pinsedag i Parken (Foto: Lars Poulsen) FC Nordsjælland Tysk storklub synede FCN-stortalent i Parken