Vatsadze må kigge efter ny klub

Den georgiske angriber Mate Vatsadze har fået lov til at kigge efter en ny arbejdsgiver

Han blev topscorer i 1. division, da AGF for et år siden rykkede op i Superligaen, men efter Glen Riddersholm i vinter kom til som træner i AGF, har det været sparsomt med spilletid for Vatsadze.

Angriberen fra Georgien har et år igen af sin aftale, men det er nok yderst tvivlsomt, om han er at finde i den hvide trøje i den kommende sæson.

Mandag havde AGF træningsopstart, og ved første øjekast var den 27-årige angriber ikke til træning. Men sportschef Jens Andersson fortæller, at Vatsadze ankom senere mandag og trænede.

Den svenske sportschef er dog forholdsvis klar i spyttet omkring AGF-angriberen, der for to år siden var ønsket af Silkeborg IF.

- Det er ingen hemmelighed, at han har fået lov til at kigge sig om efter nye muligheder. Så må vi se, siger Jens Andersson til tipsbladet.dk.

AGF har Morten 'Duncan' Rasmussen i truppen, og han er sammen med Kasper Junker de to eneste rigtige angribere i truppen. Jesper Lange er til prøvetræning i Tyskland, mens Vatsadze altså har fået lov til at kigge på andre muligheder.

Tipsbladet.dk har været i kontakt med Vatsadze-lejren, men der har de ikke ønsket at kommentere fremtiden for den 27-årige angriber.