Annonce:
Annonce:

Vild AGF-fest: Profil for smadret til at træne

De Hvide blev sendt gennem en gang hyggetræning oven på oprykningsfesten

Jens Jønsson festede igennem da AGF i går sikrede sig oprykning til Superligaen (Foto: Lars Poulsen)
Jens Jønsson festede igennem da AGF i går sikrede sig oprykning til Superligaen (Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg AGF

AGF-spillerne svigtede da de i søndags kunne spille sig til oprykning i Skive. Men da Vejle i går med 2-1 sejren i Lyngby sendte De Hvide i Superligaen, så svigtede spillerne ikke muligheden for at fejre oprykningen.

Spillerne samledes til en hastigt improviseret middag i det centrale Aarhus, inden festen for alvor blev sparket i gang på Grappa, der ejes af den tidligere AGF-spiller Uffe Jakobsen.

Det blev en fest af de vildere, hvilket betød, at AGF'erne blev sendt gennem en formiddagstræning, der havde mest karakter af leg.

Ekspert: Disse fem AGF-spillere har Superliga-niveau

Annonce:

Værst medtaget var U21-landsholdsspilleren Jens Jønsson, der kun kortvarigt var ude på græsset. Det skete, da spillerne under en kort løbetur stormede ind i klubhuset og bar den smadrede Jønsson ud på græsset. Det gav dog ikke Jens Jønsson mod på at deltage i løjerne, og han slentrede kort tid senere ind igen.

- Jeg er hårdt ramt, smilede den talentfulde AGF'er da han forlod klubhuset på Fredensvang.

- Jeg havde ikke helt kræfter til at være med i træningen i dag. Jeg har ikke sovet så meget i nat, kom det med et skævt smil, mens han i første omgang afviste, at skylden lå på alkoholen.

- Njaaah... jeg er bare træt. Det var jo bare en lille fest, sagde han og indrømmede så:

- Nu har jeg jo ikke rørt alkohol i et halvt år, så det har jo med at slå lidt hårdere, konstaterede den anskudte AGF'er.

Fest i Aarhus: AGF tilbage i Superligaen

Ikke alle spillere havde kigget lige meget i bunden af glassene. Og selv om Kim Aabech notorisk ikke går af vejen for en tur i nattelivet, så virkede han forbavsende frisk.

Annonce:

- Nu var det jo ikke en oprykningsfest sådan for alvor. Den tager vi, når vi har slået Lyngby på lørdag. Og så en mere når vi på hjemmebane slår AB i sidste runde. Der skal vi virkelig feste, forsikrede Kim Aabech.

- Men når det er sagt, så har vi en forpligtelse til at gøre det optimale. AB og Fredericia er involveret i bunden, og det skal vi respektere og ikke bare give noget væk, sagde Kim Aabech.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: