Wieghorst efter lærestreg: Så dybt må vi ikke synke

AGF-træner Morten Wieghorst var negativt overrasket over holdets lave niveau i første halvleg efter nederlaget til Hobro

Morten Wieghorst var ikke helt tilfreds efter AGF-kampen. (Foto: Ernst van Norde)
Morten Wieghorst var ikke helt tilfreds efter AGF-kampen. (Foto: Ernst van Norde)

Efter en frygtelig første halvleg måtte AGF fredag aften rejse hjem fra Hobro med et 1-3-nederlag i bagagen. Holdet var nede med tre mål ved pausen, og det formåede man altså ikke at redde i anden halvleg.

Træner Morten Wieghorst var først og fremmest negativt overrasket efter kampen.

- Jeg er meget negativt overrasket over vores niveau i første halvleg. Så dybt må vi simpelthen ikke synke.

- Det overrasker mig især, at vi kan spille godt og slå FC Nordsjælland sikkert sidste weekend, og så spille så skidt denne gang, siger træneren.

Se også: Hobro hævnede Tamboura

Hobros angriber Mayron George scorede to mål mod AGF og var i det hele taget en konstant trussel. Wieghorst var frustreret over, at man ikke havde bedre styr på ham.

- Vi spiller to forsvarere mod én angriber, og det bør vi altså kunne klare. Jeg synes, at vi var forberedt på, hvad han kan, men det blev i stedet en kæmpe lærestreg, siger træneren.

AGF-forsvarer Daniel Christensen mente ligeledes, at det var dyre lærepenge.

- Især George gjorde ondt på os i flere situationer. Det må vi selvfølgelig tage ved lære af, men det er ærgerligt, at det skal koste en sejr.

- Men mere generelt så var første halvleg fuldstændig uacceptabel. Vi lader dem komme alt for let til chancer, og da vi først er bagud 0-3, så var det et for stort bjerg at komme op af, siger Christensen.

Se også: AGF driller Hobro: Se deres kække gave efter skrivebordssejr

AGF skal forsøge at rejse igen den 2. november, når holdet møder Sønderjyske hjemme i Aarhus.

0 kommentarer
Vis kommentarer