Wieghorst efter super-mål: Rigtig vigtigt for Nordstrand

Det blev til et enkelt point for AGF efter søndagens kamp i Parken, hvor et spektakulært mål af Morten Nordstrand stjal billedet - Til stor glæde for AGF-træneren

Søndagens superligaopgør mellem AGF og FCK bød på tæt fight, store præstationer og et mål i verdensklasse. Sidstnænvte stod Morten Nordstrand for, som blev skiftet ind efter 66 minutter, og et minut før tid sendte han et vanvittigt saksespark i mål, og sikrede AGF det ene point.

Og det mål blev taget imod med stor glæde fra både medspillere og fans, og AGF-træner Morten Wieghorst havde også rosende ord til sin angriber efter kampen.

- Det er utroligt dejligt, at Nordstrand får scoret det mål. Han har haft en svær periode, og det klart, at det forhåbentlig kan få ham ordentligt tilbage igen, lød det fra træneren.

For mange fejl
I en kamp, hvor AGF i store dele var under pres fra københavnerne, men dog alligevel formåede at skabe flere store chancer, var det også en splittet Morten Wieghorst ,der mødte pressen efter kampen.

For med et enkelt point til samlingen, og en stadig god plads i tabellen, er spillet ifølge træneren stadig ikke tilfredsstillende.

- Vi skal forbedre os. En ting er, at være under pres, men noget andet er at lave så store fejl, som vi specielt gør i starten af anden halvleg. Det går normalt ikke godt, og det skal vi se nærmer på, sagde han.

Et af landets bedste fodboldhold
Når det så er sagt, så lægger Wieghorst også hurtigt vægt på, hvilket hold, det er, oprykkerne fra Århus lige har taget point fra.

- Vi skal lige holde for øje, at vi altså spiller mod et af de i hvert fald de to bedste hold i landet, hvis ikke det bedste. De kommer uden tvivl til at ligge i top 2, og vi spiller på udebane, lød vurderingen fra Morten Wieghorst.

Se hele målgildet her

12 kommentarer
Vis kommentarer