Wieghorst var dømt ude: Så længe har AGF flirtet med Riddersholm

AGF og Glen Riddersholm bekræfter, at man har været i dialog helt tilbage fra oktober

Se hvad der fik alle til at grine på pressemødet (Video: Claus Bonnerup)

Den tidligere FC Midtjylland-træner Glen Riddersholm skal frem til sommeren 2018 stå i spidsen for AGF.

Det offentliggjorde den aarhusianske klub søndag eftermiddag, og på det efterfølgende og velbesøgte pressemøde på Ceres Park afslørede man, at der har været dialog helt tilbage fra oktober.

- Vi har været i dialog med Glen i noget tid, og vi har konkret snakket AGF-projekt siden oktober måned, fortæller klubbens sportschef, Jens Andersson.

Det betyder med andre ord, at AGF i flere måneder aktivt har lagt i kakkelovnen til den fyring af Morten Wieghorst, som blev effektueret lørdag.

- Det er fuldstændig korrekt, som Jens Andersson sagde, at jeg har været i dialog med Jens mere konkret omkring projektet siden oktober, bekræfter Glen Riddersholm.

(Foto: Anders Brohus) AGF Nu er det på plads: AGF henter Guld-Glen

Og det har ikke bare været løse snakke, for i november blev AGF-toppen allerede inddraget i samtalerne med den potentielle træner, som skulle afløse Wieghorst, der har været tæt på en "dead man walking" i et stykke tid.

- Jeg har mødt formandskabet og den administrerende direktør i november, og det er sandheden omkring den dialog, der har været, siger Riddersholm.

Samtidig fortalte Glen Riddersholm, at han har fået mange trænertilbud fra både ind- og udland, men han har været kræsen. Da AGF kom på banen, var den tidligere FCM-træner dog ikke i tvivl om, at det var den rigtige klub for ham.

- Det er vigtigt med en spillertrup med spændende udviklingspotentiale, og det synes jeg, der er i AGF. Jeg er glad for at skulle stå i spidsen for klubben, men også at være en del af den, lyder det fra Glen Riddersholm.

- Det bunder i flere ting, men utilfredsstillende resultater og et samarbejdsklima som vel et eller andet sted gør, at vi har mistet tilliden til, at Morten kunne føre skibet i den rigtige retning, siger AGF-direktør Jacob Nielsen om årsagen til fyringen af Wieghorst. AGF AGF-direktør: Derfor måtte Wieghorst ud

Se spillernes reaktion her (Video: Claus Bonnerup)

53 kommentarer
Vis kommentarer