Anfører smutter fra Brøndby - disse klubber jagter ham

Både AEK Athen og Vancouver Whitecaps bliver nævnt, når det kommer til mulige arbejdsgivere for Brøndbys Johan Larsson, der snart har kontraktudløb

Johan Larsson søger nye græsgange efter fire år i Brøndby-trøjen.

Johan Larsson nærmer sig sin sidste kamp for Brøndby, da hans kontrakt med klubben udløber til nytår. Det er endnu uvist hvor, han kommer til at spille i fremtiden, men der er nu kommet et par bud på det.

Det er svenske Borås Tidning, der har gravet et par bud frem, og her bliver både græske AEK Athen og canadiske Vancouver Whitecaps, der spiller med i den amerikanske MLS-række nævnt som potentielle klubber.

Derudover bliver der også nævnt, at en kilde har fortalt avisen, at der også skulle være en unavngiven tyrkisk klub blandt de interesserede i den svenske højreback.

Johan Larsson selv fortæller desuden avisen, at det ikke har været nemt for ham at tage beslutningen om at rejse fra sølvvinderne.

- Jeg er glad og stolt over, at jeg har hjulpet klubben med at udvikle sig de seneste fire år. Derfor har det været den sværeste beslutning i mit liv, at jeg har takket nej til en forlængelse. Men jeg er i en alder, hvor jeg vil se, hvor langt, jeg kan nå, siger svenskeren.

Søndagens kamp er mod Vendsyssel, som bliver spillet på Brøndby Stadion klokken 18.

Se også: Efter skænderi på direkte tv: Zorniger har talt ud med fans

Uffe Bech i en af sine få optrædener for Brøndby - mod Peter Nymann og AC Horsens. Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix Brøndby - 14. dec. 2018 - kl. 10:50 Uffe Bech også færdig i Brøndby: Jeg er dybt imponeret

Foto: Claus Bonnerup Brøndby - 14. dec. 2018 - kl. 10:29 Anfører færdig i Brøndby

52 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere