Ankersen: FCK ville ikke have mig nok

Peter Ankersen fortæller, at han før Salzburg-skiftet faktisk var forberedt på et skifte til FCK

Peter Ankersen er nu i Salzburg, men et halvt år forinden var han egentlig forberedt på et skifte til FCK (Foto: AP)
Peter Ankersen er nu i Salzburg, men et halvt år forinden var han egentlig forberedt på et skifte til FCK (Foto: AP)

I dette vinter er hans tvillingebror Jakob Ankersen lige rykket fra Esbjerg til IFK Göteborg. Sidste vinter skiftede landsholdsspiller Peter Ankersen fra Esbjerg til østrigske Salzburg, men et halvt år før var han tæt på FC København.

Ståle Solbakken lover Christian Poulsen og også nyindkøbet Kevin Foley en startplads mod Jablonec (Foto: Jens Dresling) Superligaen Ståle klarmelder nyindkøb

- FCK havde chancen, og jeg var egentlig forberedt på et skifte, siger Peter Ankersen i det seneste nummer af magasinet GOAL.

- Som jeg kunne forstå på det hele, så var buddet ikke højt nok. Og hvis man kender FCK, så skal de nok finde pengene, hvis de vil have en spiller nok, siger Ankersen.

- På det tidspunkt ville FCK ikke give de penge, som Esbjerg krævede for mig, og det fik mig til at indse, at de ikke ville det nok. Så lagde jeg låg på og sagde, at de havde haft deres chance, hvis de ville have mig, siger Ankersen.

Peter Ankersen og Alan i omfavnelse torsdag aften. (Foto: AP) Europa League Ankersen og Salzburg sætter målrekord i Europa

Da Peter Ankersen skiftede fra Esbjerg til Salzburg, sagde han samtidig nej til tilbud fra fransk fodbold.

- Jeg er sikker på, at hvis jeg følger min plan, kommer jeg også til at spille i en klub i Frankrig eller Bundesligaen. Det er bare ikke vigtigt, at det sker lige nu, men jeg ved, at jeg nok skal nå det på et tidspunkt, siger Ankersen.

Peter Ankersen vil vinde trofæer og prøve kræfter med Champions League - og det kan han i Red Bull Salzburg, mener han. (Foto: Claus Bonnerup) Esbjerg Champions League lokkede Ankersen

Peter Ankersen fortæller i bladet, at han godt kan anbefale Salzburg til andre danskere. Skal han selv drømme stort, så spiller han i Chelsea om fem år. I forvejen har han dog taget kolossale skridt fremad, efter som 17-årig at have stoppet karrieren for at arbejde i Bilka og McDonalds.

0 kommentarer
Vis kommentarer