Esbjerg-profil om tilskuerløs Brøndby-kamp: Kan være fordel og ulempe

Brøndby spiller uden tilskuere i pokalsemifinalen den 13. marts mod Esbjerg, og det kan både være en fordel og en ulempe, mener Jakob Ankersen

Jakob Ankersen er lidt ambivalent omkring at skulle for tomme tribuner i Brøndby. (Foto: Claus Bonnerup/AP)
Jakob Ankersen er lidt ambivalent omkring at skulle for tomme tribuner i Brøndby. (Foto: Claus Bonnerup/AP)

DBU har her til eftermiddag afvist Brøndbys anke af straffen for balladen på Brøndby Stadion den 28. november. Dermed spiller Brøndby uden tilskuere i hjemmekampene mod Randers i Superligaen og mod Esbjerg i pokalsemifinalen den 13. marts.

Læs også:

Brøndby - 19. feb. 2013 - kl. 14:35 Surt Brøndby-show: DBU afviser tilskuer-anke

Den nyhed deler Esbjergs Superliga-topscorer Jakob Ankersen i to. Han mener nemlig både, det kan være en fordel og en ulempe for ham og Esbjerg.

- Det er lidt ærgerligt, for jeg tror, der er mange, der synes godt om at komme til Brøndby og spille for et fyldt stadion. Umiddelbart giver det os lidt større mulighed for at få et godt resultat, for vi skal huske på, at det for os er lige meget, om der er én eller 20.000 tilskuere. Vi kommer udelukkende for at få et godt resultat. Men jeg tror egentlig også, det kan blive en fordel for Brøndby, for står der 0-0 i det 50. minut, ville de måske typisk få deres tilskuere på nakken, og det slipper de jo så for, siger Jakob Ankersen til tispbladet.dk.

I det hele taget har omstændighederne omkring pokalsemifinalen mellem de to klubber, udvandet intensiteten i dobbeltopgøret på forhånd. Den første kamp skulle egentlig først have været spillet den 11. april med returopgør ugen efter, men UEFA har afvist en dispensations-ansøgning fra DBU om at lade kampen afvikle på en Europa League-aften, og derfor er kampen blevet rykket en måned frem. Derfor er der nu over en måned mellem de to kampe.

Læs også:

Se også: DBU: FCK-afgørelsen er på vej

- Det er lidt ærgerligt, at der er så lang tid imellem. Det kommer til at ligne enhver anden turneringskamp, når der er så lang tid imellem dem. Det tager lidt af det specielle ud af opgørene, siger Ankersen.

Returopgøret i pokalsemifinalen mellem Brøndby og Esbjerg bliver spillet på Blue Water Arena den 18. april.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere