Randers køber SønderjyskE-profil

Ove Christensens mandskab bliver fra forårets start forstærket med SønderjyskE-profilen Rasmus Hansen, som koster kronjyderne omkring én million kroner

Rasmus Hansen koster omkring en million kroner. (Arkivfoto: Andreas Szlavik)
Rasmus Hansen koster omkring en million kroner. (Arkivfoto: Andreas Szlavik)

Alle kneb gælder i kampen for overlevelse i Superligaen.

Også i Randers FC, som vælger en løsning, der om nogen giver logik: Svæk en af dine direkte konkurrenter i bunddysten – og forstærk dit eget mandskab - ved at købe en af modpartens største profiler.

Den taktik bliver formentlig synliggjort en af de nærmeste dage…

Ekstra Bladet erfarer således fra kilder i SønderjyskE, at Randers har budt omkring én million kroner for den 24-årige midtbanespiller Rasmus Hansen.

Buddet skulle angiveligt være accepteret i Superligaens sydligste klub, og dermed er det sådan set bare op til midtbaneprofilen med det store overblik og det fremragende venstreben at forhandle sig frem til en fornuftig løn og bonusordning.

Hvis det skulle komme så vidt som til et skifte, vil det være en klar svækkelse for træner Michael Hemmingsen i den overlevelseskamp, som foråret nok en gang byder på.

Den offensive midtbanespiller, Henrik Hansen, vender retur til OB efter et lejeophold hos SønderjyskE i efteråret, mens landsholdsspilleren Johnny Thomsen også ligner en mand, der vil være eftertragtet i januars transfervindue.

Omvendt har de slidstærke sønderjyder vist, at de kan klare sig trods et farvel fra holdets største profiler. I sommeren 2009 var det Ken Ilsø, der smuttede til FC Midtjylland, i januar tog den stærke stopper Anders Egholm til Randers, og i sommer blev hans makker, Sölvi Ottesen, samt angriberen Søren Frederiksen købt af FC København.

Alligevel ligger holdet på en solid syvendeplads inden forårsstart – med fem point ned til Esbjerg lige under stregen. På 10.pladsen overvintrer Randers FC, som vil gøre alt for at slippe taget i nedrykningsstregen så hurtigt som muligt og få kontakt til det brede midterfelt.

I den jagt gælder alle kneb.