Kommentar: Brøndby ude af guldkampen

Ekstra Bladets sportschef dømmer Brøndby ude af guldkampen og råder OB's Johan Absalonsen til at blive i OB

Gislason var med fra start - men var ét stort frispark, skriver Allan Olsen i sin kommentar. (Foto: Lars Poulsen)
Gislason var med fra start - men var ét stort frispark, skriver Allan Olsen i sin kommentar. (Foto: Lars Poulsen)
MENS DE dårlige regnskaber vælter ned over Superligaklubberne som studehandler i kommunalbestyrelserne, så bliver der stadig spillet en gang ganske udmærket bold i den bedste danske række. Stærkest stod ubetinget topopgøret på Brøndby Stadion, hvor OB var på besøg.

SELV OM KRITIKKEN – med rette – er dalet ned over Brøndbys slingrende stil, så spillede de blå-gule paradoksalt nok en fantastisk god 2. halvleg og var i det hele taget med til skabe en meget seværdigt topdyst. Spillet i et højt tempo og med masser af intensitet.

MED NEDERLAGET er Brøndby reelt ude af guldkampen. Det er ingen overraskelse. Det var det måske heller ikke, at Kent Nielsen havde ladet Stefan Gislason starte inde. Brøndby-træneren har selvfølgelig tænkt, at der skulle noget fysik på midtbanen til at matche OB’s muskelmænd. Det var en fejl. Gislason var ét stort frispark i første halvleg, var ikke nogen støtte for forsvaret – og kunne ingenting fremad. Det kostede Mike Jensen en startplads og lidt af troen på, at Kent Nielsen tør holde fast i en fasttømret enhed, der får tillid og spilletid.

Brøndbys lyspunkter var frontduoen Bernburg og Duncan samt en genopstanden Michael Krohn-Dehli. Forsvaret er stadig alt for vakkelvornt – og forhåbentlig er der en behjælpelig sjæl, der har skruet Thomas Rasmussen op ad grønsværen efter Utakas snurretur i første halvleg ...

BANENS BEDSTE spiller var en fantastisk Johan Absalonsen, der rider på en formbølge af Stillehavsstørrelse. Når han engang har fået armene ned oven på 14 fantastiske dage, så skal han tænke sig rigtig godt om. Flere klubber kæmper om hans underskrift når han fra årsskiftet er transferfri. Vi iler med et – gratis – agentråd:

At spille fast på et hold, der lige til det sidste er med i guldkampen, vil bestemt ikke forringe chancerne for en VM-billet. Så lav en ny kontrakt med OB. Få indføjet et fornuftigt loft for, hvor meget du må koste – og så kan du altid blive solgt efter VM. Det er selvfølgelig fristende med nogle hurtige kontanter, men det er nu en – forhåbentlig – fin karriere skal formes.

FORÅRET – med eller uden Johan Absalonsen – bliver et parløb, hvor FCK og OB kommer til at kæmpe om guldet, mens HB Køge og Randers kan tage hinanden i hånden og sige pænt goddag til 1. division.
0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere