Santin træt af FCK-bænken

FC Københavns César Santin var træt af at blive sat på bænken mod AGF, hvor han alligevel blev matchvinder med målet til 2-1 i Parken.

Først sad han på bænken, så kom han ind og brugte hovedet til at sikre FCK-sejr. Santin er mest tilfreds med det sidste (Foto: Lars Poulsen)
Først sad han på bænken, så kom han ind og brugte hovedet til at sikre FCK-sejr. Santin er mest tilfreds med det sidste (Foto: Lars Poulsen)
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Han scorede det afgørende mål på et flot hovedstød, da FC København søndag besejrede AGF 2-1 i Parken. Alligevel så indskiftede César Santin ikke synderligt glad ud, da han dukkede op fra FCK's omklædningsrum efter kampen.

Brasilianeren måtte sidde på bænken i første halvleg, efter at Nathan Coe optog den tredje og sidste kvoteplads for spillere uden for EU. Den australske målmand erstattede den skadede Jesper Christiansen.

- Ståle Solbakken sagde, at Jesper ikke kunne spille, og vi må jo ikke have flere end tre spillere med fra ikke-EU-lande. Jeg er glad, når de andre angribere scorer, men jeg kan ikke lide at sidde på bænken, sagde César Santin med henvisning til landsmanden Ailton Almeida, som indledte kampen mod AGF på banen efter sin succes med to scoringer i sidste runde mod FC Midtjylland.

César Santin, der spillede hele anden halvleg mod AGF i stedet for Ailton Almeida, fik som så ofte før skabt ravage i modstandernes straffesparkfelt, og han fik scoret for anden gang i SAS Ligaen.

- I andre kampe har jeg haft mange chancer uden at score. I dag havde jeg vel én chance og scorede på den, sagde brasilianeren.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind