Annonce:
Annonce:

Davids tipsforhandler stadig på røven

Den tidligere indehaver af Spilleboxen, der lod bl.a. David Nielsen tippe på klods, skylder fortsat tipstjenesten 'et stort beløb'. Jeg betaler aldrig, skriver spilleren i bogen 'Sorte Svin'

Den tipsforhandler, der lod David Nielsen spille på klods, skylder fortsat tipstjenesten 'et stort beløb' (Foto: ekstrabladet.tv)
Den tipsforhandler, der lod David Nielsen spille på klods, skylder fortsat tipstjenesten 'et stort beløb' (Foto: ekstrabladet.tv)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

1,2 million skyldte David Nielsen for spil på klods i 'Spilleboxen' i Aalborg. Indehaveren lod i sin tid bl.a. David og Jimmi Nielsen spille på kredit. Derefter kunne han - Jørgen Madsen - ikke betale sit mellemværende med tipstjenesten.

'Jeg har pengene, men betaler aldrig min gæld på 1,2 mio. kr. Dansk Tipstjeneste er tilfreds med, at sagen er blevet lukket i medierne og vil ikke vide af pengene. De har ofret forhandleren, som ikke længere har Spilleboxen, hvor jeg reelt skylder pengene', skriver David Nielsen i den omstridte selvbiografi 'Sorte Svin'.

I bogen skriver han også, at han - uden om advokater - har indgået en aftale med ejeren. Overfor avisen Nordjyske afviser indehaveren, Jørgen Madsen, at kommentere sagen, men ifølge avisen passer fodboldspillerens udlægning ikke med tipsforhandlerens.

Informationschef i Danske Spil, Thomas Rørsig, siger til Jyllands-Posten, at den tidligere indehaver af Spilleboxen skylder selskabet 'et stort beløb'.

Tipstjenesten inddriver ikke pengene direkte hos spilleren og - ifølge bogen - fik David Nielsen det råd fra sin advokat:

'Du skal bare glemme det og tænke på dig selv og din familie. Og naturligvis lade være med at udtale dig om sagen. Tipstjenesten gider ikke forbindes med ludomani'.

Tidligere i dag kom det frem, at Nordjyllands politi vil sigte David Nielsen for vold mod hold-'kammeraten' Allan Gaarde. Sidstnævnte er mere end almindelig træt af, at 'Sorte Svin' også rusker op i den gamle historie.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: