Annonce:
Annonce:

Randers-træner: Jeg vil fyres

Randers-træner Colin Todd forstår ikke, hvorfor han stadig er cheftræner for den kronjyske superliga-klub. Han efterlyser fyring

Når spillerne ved jeg er på vej ud, så har de ingen respekt, siger Colin Todd, der gerne vil fyres i Randers (Foto: Claus Bonnerup)
Når spillerne ved jeg er på vej ud, så har de ingen respekt, siger Colin Todd, der gerne vil fyres i Randers (Foto: Claus Bonnerup)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Randers FC præsenterede mandag formiddag John Faxe Jensen som ny cheftræner fra 1. juli 2009. Randers FC vil have den nuværende cheftræner Colin Todd til at stå i spidsen for holdet, indtil hans kontrakt udløb 30. juni, men den løsning er jydernes engelske træner ikke begejstret for.

Den engelske træner forstår ikke, hvorfor han skal fortsætte som Randers-cheftræner, når spillerne i de næste otte måneder ved, at han til sommer bliver udskiftet.

- Spillerne havde stor respekt for mig før det her. Nu ved spillerne i de næste otte måneder, at jeg er på vej ud. Hvad vil der ske, hvis vi taber de næste fem kampe? Jeg står i spidsen for holdet, men jeg ved ikke hvor længe, siger Colin Todd til Tipsbladet.

Annonce:

Fyres øjeblikkeligt
Efter Colin Todds mening var det en bedre løsning at parternes skiltes i det øjeblik, Randers FC præsenterede John Faxe Jensen som ny træner.

- Det er en delikat situation. I England ville en klub i samme situation have taget afsked med mig omgående. Det er anderledes i Danmark, men for mig er det svært at forstå. Jeg vil få det bedste ud af spillerne og gøre mit til, at Randers klarer sig godt. Men jeg må også tænke på mine egne interesser. Jeg forstår ikke, hvorfor jeg skal blive her kontrakten ud, siger Colin Todd.

Randers-direktør Jacob Nielsen forstår Colin Todds ærgrelse men mener ikke, at Randers har handlet forkert i sagen.

Annonce:

- Jeg kan sagtens forstå, at Colin føler sig ramt og er ked af, at han ikke får forlænget sin aftale i Randers. Det er en helt naturlig reaktion. Men det er jo ikke sådan, at vi før mandag 3. november har kommenteret på hans status og rygterne om John Faxe. Randers Amts Avis er i deres gode ret til at skrive om et rygte, de har opsnappet, det kan vi ikke gøre noget ved, siger Jacob Nielsen til bladet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

LIGE NU

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: