AaB sælger Mota til Molde

Den brasilianske angriber José Mota, som er ejet af AaB, blev fredag solgt til den norske klub Molde efter et succesfuldt lejeophold i Norge.

Så er det til Norge. Mota er skiftet fra AaB til Molde (Foto: Henrik Schütt)
Så er det til Norge. Mota er skiftet fra AaB til Molde (Foto: Henrik Schütt)

De danske fodboldmestre AaB solgte fredag den brasilianske angriber José Mota til den norske klub Molde, der spiller i Tippeligaen.

Mota fik aldrig den store succes i det nordjyske, men i Molde har han atter fundet sin gamle målnæse frem. 12 gange har Mota scoret for Molde i denne sæson, og det var rigeligt til, at Molde-direktør Tarje N. Jacobsen gerne ville tilknytte topscoreren på permanent basis. Hidtil har Mota kun været udlejet fra AaB.

- Vi er godt tilfredse. José er en notorisk målscorer. Han er en god fodboldspiller, og først og fremmest en iskold afslutter. Nu håber vi, at trygheden ved at skrive under med ham vil løfte både Mota og resten af spillertruppen, siger Tarje N. Jacobsen til VG Nett.

Længe har parterne været økonomisk langt fra hinanden. Først krævede AaB for meget i overgangssum, og siden var den 29-årige angribers personlige lønkrav for høje.

Mota skifter på en treårig kontrakt, og AaB formodes at få omkring fire millioner kroner for salget.