BIF-Madsen klar i morgen

Peter Madsen og Tobias Mikkelsen er med når Brøndby i morgen tager mod FC Nordsjælland, der har Niklas Pedersen med igen efter to kampes pause efter knæskade

Peter Madsen er - sammen med Tobias Mikkelsen - klar til opgøret mod FC Nordsjælland i morgen (Foto: Jens Dresling)
Peter Madsen er - sammen med Tobias Mikkelsen - klar til opgøret mod FC Nordsjælland i morgen (Foto: Jens Dresling)

'Superligaens lækreste træner', Tom Køhlert, har udtaget truppen til morgendagens kamp mod FC Nordsjælland.

Peter Madsen og Tobias Mikkelsen er tilbage, efter de begge spillede for 2. divisionsholdet i sidste weekend. Og Brøndby råder over stort set alle de samme spillere, som var med til at sikre klubbens fortsatte deltagelse i Ekstra Bladet Cup.

Morten Duncan Rasmussen er ude et par uger, med den skade han fik i pokalkampen mod OB.

Der spilles to kampe lørdag - da der ikke spilles mandag på grund af den dødspændende trænings-landskamp mod Wales i næste uge. I Brøndby starter de kl. 17.

Her kan FC Nordsjælland stille med topscorer Nicklas Pedersen, der på grund af knæskade har været ude i to kampe, Andreas Dahl og der kan blive comeback til Issey Nakajima-Farran efter hans langvarige sygdomsforløb.

Martin Bernburgs skadede knæ fortsat ikke kan tåle belastningen af to kampe tæt på hinanden, og derfor må han stå over i kampen mod Brøndby.

Cheftræner Morten Wieghorst må også se bort fra Morten Karlsen, der har en spilledags karantæne som følge af advarslen i Randers.