Annonce:
Annonce:

Kommentar: Fire bud på nedrykning

Der begynder nu at tegne sig et klart billede af fire klubber, der skal kæmpe hovedkampen om at undgå den smertelige - både sportsligt og økonomisk - degradering til den næstbedste række

Henrik Ipsen og Sønderjyske kom i kløerne på løverne og tabte 0-4 i Parken. (Foto: Lars Poulsen)
Henrik Ipsen og Sønderjyske kom i kløerne på løverne og tabte 0-4 i Parken. (Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

FORSKELLEN PÅ TOP og bund i Superligaen blev udstillet i fuldt flor i Parken, da FC København klædte oprykkerne fra SønderjyskE af til skindet.

Og der begynder nu at tegne sig et klart billede af fire klubber, der skal kæmpe hovedkampen om at undgå den smertelige – både sportsligt og økonomisk – degradering til den næstbedste række.

Ud over sønderjyderne handler det om Esbjerg, Horsens og Vejle.

SELV OM VI ENDNU ikke at halvvejs i sæsonen, tror jeg ikke, at der er andre, der kan komme i fare. AaB hænger godt nok også med den nederste del af ryggen i vandskorpen lige nu, men skal nok komme i sikkerhed.

Så de to Sorteper-kort skal findes blandt de fire nævnte.

Annonce:

SØNDERJYSKE HAR som helhed været bedre end ventet, og fortjener stadig ros for en frisk indgang til tingene, ligesom de ikke skal dømmes ude alene på baggrund af en ydmygelse mod et veloplagt FCK-hold. Det har mange – og bedre hold – prøvet før dem.

Men silken ser ud til at være slidt af Broe-tropperne, og når den er det, har oprykkerne ganske enkelt for lidt at spille med. Det blev ikke bare sat i relief i går, men også i forrige søndags kamp mod Randers.

HORSENS HAR SLET ikke kunnet leve op til sidste sæsons fornemme præstationer. Blandt andet fordi modstanderne nu har fået meget bedre styr på den jyske offensiv, som helt klart også er blevet mere svækket gennem salget af Henrik Hansen til OB, end de måske selv troede i fængselsbyen.

Han mangler som den, der både kan lave vigtige mål og støbe kuglerne til holdkammeraterne. Ingen har kunnet løfte arven.

Annonce:

VEJLE VISTE efter en lang trøstesløs periode lidt format mod FCK forrige søndag. Om det var et decideret vendepunkt får man et fingerpeg om i aften mod FC Midtjylland, men blandt andet fordi holdet er uden en angriber af bare nogenlunde klasse, vil faren hele tiden lure.

Og det samme kan man sige om Esbjerg, der har spillet mange flotte kampe. Uden at få de nødvendige gevinster, fordi holdet ikke kan lave mål.

For både vestjyderne og de tre øvrige klubber gælder, at der kan ændres på meget i det transfervindue, som åbner i januar.

Her bliver mulighed for at hente forstærkninger, der måske kan løse nogle af de problemer, der har vist sig, og det kan forrykke styrkeforholdet.

SÅ DE TO af de fire, der køber bedst ind kan meget vel blive dem, der overlever.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Jakob Ellemann spiller hasard med befolkningens retsbevidsthed

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: