Ulvene går efter struben

FC Midtjylland blæser til angreb mod Vejle i aften, erklærer midtjydernes træner, Thomas Thomasberg

Danny Olsen har scoret tre mål i fire Superliga-kampe mod Vejle. (Foto: Ernst van Norde)
Danny Olsen har scoret tre mål i fire Superliga-kampe mod Vejle. (Foto: Ernst van Norde)

Det er et kobbel sultne ulve, som slippes løs mod Vejle i aften. FC Midtjylland er efter to nederlag på fremmede jagtmarker tørner holdet i aften atter ud i egen hule og kravet er tre point.

- Det er vigtigt at vi får skabt en masse chancer og lavet en masse mål. Vi skal have tingene til at fungere offensivt, så vi blæser til angreb, siger cheftræner Thomas Thomasberg på FC Midtjyllands hjemmeside.

Midtjyderne er uden nederlag på eget græs i 28 kampe, hvilket gør holdet til det stærkeste hjemmehold i Europa lige nu. Det skal udbygges mod oprykkerne.

- Det vigtigste er vores eget spil, kan vi få det til at fungere, er vi nået rigtig langt. Vi skal have mere bevægelse og flere uforudsigelige løb, så vi kan få skabt overtal på forskellige områder af banen. Så skal vi have en masse indlæg og folk fremme i boksen. Vi skal i det hele taget være rigtig offensive i vores tankegang.

Dermed ligner det en varm aften trods vintertemperaturer på SAS Arena for Vejle, der er uden sejr i otte kampe i træk. Oprykkerne formåede dog senest at hente uafgjort mod FC København og har i år allerede formået at spille 1-1 i Herning en enkelt gang.

- Det handler om en ting. Vi skal have viljen til at ramme niveauet fra FCK-kampen: forsvarsmæssigt, angrebsmæssigt, fysisk og mentalt, og så skal vi igen præstere som et hold, erklærer Vejle-træner Ove Christensen på oprykkernes hjemmeside. Han må klare sig uden karantæneramte Allan Olesen samt rygskadede Martin Borre.

Følg kampen LIVE på ekstrabladet.dk fra kl. 19. Klik her.