Brink kryptisk om David N.'s fremtid

Den omtalte fodboldspiller David Nielsen kan måske øjne en lille chance for at vende tilbage til OB. Klubdirektør Kim Brink vil ikke afskrive angriberen.

Hvordan det kommer til at gå med par-forholdet OB og David Nielsen er stadig voldsomt uklart (Foto: Bjørn S. Delebekk/VG)
Hvordan det kommer til at gå med par-forholdet OB og David Nielsen er stadig voldsomt uklart (Foto: Bjørn S. Delebekk/VG)

Det er svært helt at blive klog på, hvordan SAS Liga-mandskabet OB ser David Nielsens fremtid i klubben. Angriberen fortæller i en meget omtalt bog, at han er gået på banen for at tabe en SAS Liga-kamp med vilje og beskriver samtidig også, hvordan han har tænkt på at knuse holdkammeraten Arek Onyszkos knæ.

- Nu vil jeg ikke udtale mig specielt meget, men jeg kan godt sige, at det ikke harmonerer med vores politik, det er helt sikkert, men hvordan det er formuleret i bogen, det ved jeg ikke noget om, det er blandt andet derfor, at vi skal have et møde med David og hans agent, siger OB-direktør Kim Brink.

Men dit udgangspunkt er, at det er et samarbejde, som skal ophøre?

- Det har jeg ikke sagt på noget tidspunkt. Jeg har sagt, at jeg ikke kan forestille mig, at det har nogen stor fremtid.

Men kan du forestille dig, at han bliver i klubben?

- Jeg er ingen spåmand, så jeg vil ikke gætte på, hvad der kommer til at ske, siger Kim Brink.

David Nielsen skrev sidste sommer under på en treårig kontrakt med fynboerne.