Annonce:
Annonce:

Bookmaker: Laursen bli'r årets spiller

Han spiller i Aston Villa og bliver årets spiller. Det er spilselskabet Ladbrokes ikke i tvivl om. De mener også Djiby Fall bliver årets superliga-spiller

Op med armene, Laursen. Du bliver Årets spiller, hvis bokkmakerne rammer rigtigt (FRoto: Getty Images)
Op med armene, Laursen. Du bliver Årets spiller, hvis bokkmakerne rammer rigtigt (FRoto: Getty Images)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Bookmakere tænker kun kolde kontanter. Derfor er de nødt at være så præcise som muligt, ellers er der røde tal på bundlinien og det bryder de sig ikke om.

Den 17. november er der klappe-hinanden-på-ryggen sportsfest i Cirkusbygningen i København. DBU og TV2 Sporten skal smide hæderbeviser i hovedet på en lang række fra fodboldens verden.

Og selskabet Ladbrokes har sat pris på priserne. Den mest prestigesfyldte, 'Årets spiller', er de ret sikre på. Den ender hos Martin Laursen fra Aston Villa, så oddsene er kun 1,25. Han efterfølges af Nicklas Bendtner med 4,00 og Christian Poulsen på et rent ni-tal. Mens Daniel Jensen giver pengene 15 gange igen.

Præcis som i et straffesparkfelt, så stikker Djiby Fall også her hovedet højest op, når det drejer sig om 'Årets spiller i Superligaen'. Sølle 1,1 giver han igen.

Lige så lidt er der at tjene på, at FCKs Mathias Zanka Jørgensen bliver 'Årets talent'.

Erik Hamren er favorit til at blive 'Årets træner' med odds 1,3, mens Lars Olsen vurderes til 1,9, Kent Nielsen til 10 og Ove Christiansen til 19.

'Årets mål' ender nok - siger bookmakerne - i Brøndby, hvor Stefan Gislason er sat til odds 1,3 og Thomas Rasmussen til 3,00. Her er Djiby Fall et spil, der kan give pengene 40 gange igen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: