David N. igen: Ståle fik tæsk i badet

FCK-træneren benægter, men David Nielsen påstår i 'Sorte Svin' at Ståle Solbakken blev tæsket i badet efter han havde kæftet op i Wimbledon

Nu er det Ståle Solbakken der kommer i centrum på grund af David Nielsens bog 'Sorte Svin' (Foto: Erik Kragh)
Nu er det Ståle Solbakken der kommer i centrum på grund af David Nielsens bog 'Sorte Svin' (Foto: Erik Kragh)

'En skaldet nordmand var kommet til klubben og forsøgte at styre det hele. Det skete mens Joe Kinnear var træner og The crazy Gang med Vinnie Jones i spidsen styrede omklædningsrummet.'

Sådan skriver kontroversielle David Nielsen i selvbiografien 'Sorte Svin', der udkommer i morgen.

Han beskriver en epiode, hvor 'den skaldede nordmand' alias Ståle Solbakken i pausen i en kamp klynkede over de mange høje bolde og at midtbanen ikke var med i spillet.

'Til sidst blev hans brok for meget for Vinnie Jones. Han rejste sig og råbte: 'Shut the fuck up, you fucking Norwegian'. Ståle nægtede at makke ret og fortsatte diskussionen. Efter kampen tæskede Vinnie Jones ham ude i badet og derefter spillede Ståle aldrig mere for Wimbledon', skriver David Nielsen.

- Det passer ikke, siger FCK-træneren til norske VG, - han har rodet to historier sammen.

- Det var manager Joe Kinnear der skældte mig ud. Jeg startede ikke efter det opgør, men fik et par indskiftninger, siger Ståle Solbakken.

Han bekræfter, at forholdet til Vinnie Jones var mere end anstrengt.

- Han følte sikkert, at jeg var ude efter hans plads. Efter Wrexham-kampen var der et opgør på træningsbanen som fortsatte i omklædningsrummet, det var så voldsomt, at de øvrige spillere forsvandt, men han slog mig ikke, siger Ståle Solbakken.