Annonce:
Annonce:

Skandale-David tryglede Don Ø

Ville spille gratis for FCK, der 'har de bedste fans'. Chokerede OB-ledelsen ved at holde pikken i hånden på officielt holdfoto. David Nielsen bliver bare ved

David tilbød at spille gratis i FCK, men Ståle ville ikke have ham. Nu er han lejet ud til Strømgodset i Norge, men ejes af OB (Foto: Bjørn S. Delebekk/VG)
David tilbød at spille gratis i FCK, men Ståle ville ikke have ham. Nu er han lejet ud til Strømgodset i Norge, men ejes af OB (Foto: Bjørn S. Delebekk/VG)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Han spiller i en ligegyldig norsk klub. Alligevel er David Nielsen vel den mest omtalte fodboldspiller her i landet i øjeblikket.

Da den kontroversielle spiller blev strittet ud af AaB efter et brutalt overfald på hold-'kammeraten' Allan Gaarde kontaktede David Nielsen sin gamle arbejdsgiver Flemming Østergaard.

- Jeg vil tilbage og spille i FCK. Det er det eneste sted, hvor jeg virkelig har følt mig hjemme. Kan jeg ikke få en chance til, tiggede jeg. 'Ja, ja, det finder vi lige ud af', svarede Flemming, fortæller David Nielsen til magasinet Mand.

Han forsøgte igen, da han senere var færdig i FC Midtjylland - David Nielsen har spillet for 11 klubber på 14 år. Men heller ikke der blev det til noget, selvom han tilbød at spille gratis.

Annonce:

- Jeg kastede mig på knæ igen, men Ståle Solbakken mente ikke jeg var god nok, siger David, der også fortæller at det altid løb ham koldt ned ad ryggen, når han løb på banen i parken 'til min karrieres bedste fans'.

I morgen udkommer bogen 'Sorte Svin', der er sprængfyldt med afsløringer om spillet bag kulissen, men også fortæller, hvorfor David Nielsen har haft så mange problemer.

Viste pikken frem
Da han spillede i OB, med Viggo Jensen som træner, skulle der tages et holdfoto. Det tog en frygtelig tid og David kedede sig.

- Jeg sad nede i hjørnet og ved egentlig ikke, hvordan jeg fandt på det. Men jeg trak i hvert fald lige shortsene til side og hev slangen op. Så sad jeg der med pikken i håndfladen, da fotografen knipsede løs, fortæller han til magasinet.

Tre dage senere stod den på skideballe, først hos en rystet Viggo Jensen, senere hos direktør Jørgen Bækkelund.

Annonce:

- Han var rasende og tordnede løs. Han plantede en finger på plakaten foran os. 'Hvad fanden er det der?', spurgte han. Det kan du da for helvede godt se, tænkte jeg og tænkte på om jeg skulle holde kæft eller svare: 'Det er Davids pik', konstaterede jeg.

Han blev bedt om at betale for udgifterne til billederne, der allerede var sendt ud.

- Jamen, så vil jeg også beholde billederne, siger David til Magasinet Mand, hvor han er nøgen på forsiden.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Det er gennem gode historier, at vi pludselig forstår hinanden
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: