Annonce:
Annonce:

FCM køber håndboldklub

FC Midtjylland overtaget Ikast-Brande Elitehåndbold. - Vi vil have et bredere publikum og være synlige året rundt, siger direktør Claus Bertelsen

Gro Hammerseng kommer i selskab med FC Midtjyllands fodboldspillere og skal smide trøjen, for dog at få en anden (Foto: Andreas Szlavik)
Gro Hammerseng kommer i selskab med FC Midtjyllands fodboldspillere og skal smide trøjen, for dog at få en anden (Foto: Andreas Szlavik)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Til december kan spillerne fra FC Midtjylland gå til julefrokost med navne som Gro Hammerseng, Katja Nyberg, Camilla Eriksen og andre spillere fra Ikast-Brandes Champions League-aktuelle håndboldspillere.

Klubben har simpelthen købt og overtaget håndbold-delen fra børsselskabet IBEH A/S.

- Siden aktieemissionen sidste sommer har målet været at styrke forretningsgrundlaget i FC Midtjylland. Da vi fik henvendelsen fra IBEH var det naturligt at gå i dialog. Vi vil være en endnu større oplevelsesvirksomhed med en bred vifte af tilbud, og kvindehåndbolden matcher vores brand og koncept indenfor sportens verden.

- Det er oplagt at bygge videre på den forretning, IBEH har skabt. På den måde styrker vi brandet FC Midtjylland, vi når ud til et endnu bredere publikum, og vi bliver synlige året rundt, siger Claus Bertelsen, der er administrerende direktør i FC Midtjylland.

For Ikast-Brande Elitehåndbold lå valget af FC Midtjylland lige for.

- IBEH har som professionel håndboldforretning nået sit maksimum. Som tendensen er herhjemme, så vi os ikke i stand til at udvikle forretningen yderligere. Derfor har vi søgt en samarbejdspartner, der kunne løfte den midt- og vestjyske kvindehåndbold et niveau op. Det har vi fundet i FCM, der har et stærkt brand, en god organisation, en sund økonomi og know-how, forklarer Simon Kirk, administrerende direktør i IBEH.

FC Midtjylland betaler mellem 3,0 og 4,7 mio. kr. for IBEH, afhængig af de økonomiske resultater i indeværende og næste regnskabsår.

Håndbold-spillerne overtager fodboldspillernes sorte trøjer - eller rettere, der købes nogle nye.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Danskerne har tabt tilliden til politikerne
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: