Annonce:
Annonce:

Onyszko nægter at have slået nogen

OB-målmanden beskyldes for slagsmål, men nægter. Tumult på værtshus med rugbyspiller. Klubben hævder at en tredje person er indblandet, de vil tackle det internt

OBs Arek Onyszko beskyldes for at have været involveret i slagsmål med betjent. Han nægter og det er ikke derfor målmanden her ligger ned (Foto: Ole Frederiksen)
OBs Arek Onyszko beskyldes for at have været involveret i slagsmål med betjent. Han nægter og det er ikke derfor målmanden her ligger ned (Foto: Ole Frederiksen)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

OB spillede 'kun' uafgjort mod mestrene fra AaB i lørdags. Målmand Arek Onyszko var involveret i målet, så humøret var næppe i top, da kampen skulle skylles ned.

Kl. 1.40 blev politiet tilkaldt til værtshuset Frank A. i det centrale Odense.

To mænd var involveret i noget tumult. Politireformen havde ikke helt lammet ordensmagten, som kom frem. Her kunne de konstatere, at der havde været 'en episode'.

Igen kunne dog rigtig forklare om nogen havde slået nogen, men de to involverede var OB-målmanden og rugbylandsholdsspilleren Peter Madsen, der til daglig arbejder som politimand i København.

Annonce:

Vidner kunne ikke lige forklare, hvem der havde slået hvem. Så de to 'blev vejledt', som det hedder i døgnrapporten. Det betyder, at politiet ikke ville føre mere ved sagen på stedet. Når adrenalinen og alkoholen var holdt op med at virke, kunne en af de to så senere henvende sig, hvis de vil anmelde den anden. Det er ikke sket.

Veninde involveret
Ifølge Onyszko opstod balladen, da Peter Madsen skubbede til målmandens veninde oppe ved baren.

- Jeg forsøgte at hjælpe hende, og manden og jeg snakkede højt sammen, og vi begyndte også at skubbe meget voldsomt til hinanden. Men jeg slog ham ikke. Og han slog heller ikke mig. Han var meget aggressiv, men der kom nogle dørmænd og lagde sig imellem, de tog mig med ned i kælderen og sagde, at jeg skulle køle af, for jeg var helt oppe at køre, siger Onyszko til B.T. og han ønsker ikke yderligere at kommentere forløbet.

I OB mener man, at der var en tredje mand involveret i sagen, som 'man helst ville have været foruden.

- Det er vi ikke glade for, men det er noget, vi tackler internt, siger Peter Hørlüch, der her for ganske nyligt fik lov til at kalde sig kommunikationsdirektør, til TV2 Sporten og heller ikke her vil man komme med yderligere kommentarer.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Jakob Ellemann spiller hasard med befolkningens retsbevidsthed

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: