Kent N. vil udfordre svækket Brøndby

- Vi tager derover for at udfordre, men det bliver en svær opgave, siger Horsens' Kent Nielsen før aftenens opgør på Vestegnen. Brøndby er svækket

Kent Nielsen fremhæver Morten Duncans farlighed før kampen i aften (Foto: Lars Poulsen)
Kent Nielsen fremhæver Morten Duncans farlighed før kampen i aften (Foto: Lars Poulsen)
Følg Fodbold
Følg Superligaen

- Det bliver en svær opgave og vi har bestemt ikke statistikken på vores side, men det går vi ikke meget op i, siger Horsens' træner Kent Nielsen før opgøret i aften, hvor Brøndby kan komme på andenpladsen i superligaen.

Fire gange har Horsens været på besøg i Brøndby og tabt hver gang. Hjemme går det bedre, med to af hver, altså sejre, nederlag og uafgjorte de gange, hvor holdene er stødt sammen i superligaen. Om aftenens 11. opgør:

- Vi tager derover for at udfordre og hvis vi ser på det spillemæssige indhold, så har vi præsteret fint. Vi skal ikke forvente et hav af chancer, ligesom vi skal forsøge at tæmme deres boldsikkerhed og bevægelighed, siger Kent Nielsen til klubbens hjemmeside.

Hos Brøndby sidder Stefan Gislason over med karantæne, mens både Peter Madsen og Tobias Mikkelsen er tilbage i truppen.

Kent Nielsen frygter især Duncan i front og Michael Krohn-Dehli. Sidstnævnte blev dog i går meddelt som tvivlsom på grund af sygdom. Det vides ikke om han kan gå på banen og om han så er 100 procent klar.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind