Annonce:
Annonce:

Helveg: Vi skal spille som mod FCK

Superligaens duks tager mod mestrene i eftermiddag. Og fynboernes Thomas Helveg mener han har opskriften på, hvordan topholdet tackler AaB

Her ligger Helveg. OB ligger i toppen, AaB ligger i bunden. Alligevel ser backen frem til at der skal en koncentreret indsats til fra topholdets side (Foto: Polfoto)
Her ligger Helveg. OB ligger i toppen, AaB ligger i bunden. Alligevel ser backen frem til at der skal en koncentreret indsats til fra topholdets side (Foto: Polfoto)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

For OB’s vedkommende skal kampen mod AaB gribes an med de samme dyder som i sidste weekend i Parken.

- Vi skal spille den fodbold, som vi har vist hidtil. Vi skal tage udgangspunkt i kampen i Parken, hvor vi spillede rigtig godt. Det sprudlede ikke til højre og venstre, men taktisk holdt vi aftalerne hele vejen rundt, og vi var fokuserede på enkelthederne hele vejen igennem. Det bar os frem til en fantastisk præstation, og det skal vi tage udgangspunkt i igen, siger Thomas Helveg til klubbens hjemmeside før eftermiddagens kamp mod de kriseramte mestre fra Aalborg.

Det er fynboernes tredje kamp på en uge. Og der er kun gået to dage, siden superliagens tophold sendte AGF ud af Ekstra Bladet Cup.

Annonce:

Undrer sig over AaB
- Vi har to dage, så det gælder om at restituere rigtigt. Men indikationerne er på, at vi kan stå distancen fysisk. Vi skal levere mere, end vi gjorde mod AGF, men det er jeg også sikker på, at vi gør. Vi har en chance for virkelig at sætte pres på vores modstandere, og det vil vi gøre alt for, siger Thomas Helveg, der i forbindelse med AGF-kampen netop hæftede sig ved OB's fysiske overtag.

- Vi spiller ikke nogen stor kamp, og vi skal være tilfredse med, at vi fik scoret til sidst, for det havde været hårdt at spille en halv time længere, når der er så kort tid til næste kamp, siger backen.

AaBs placering i superligaen er ikke en walkover for OB.

- Jeg har det sådan med AaB, at det er lidt uforståeligt, at de ligger hvor de gør. Fra at være et mesterhold til at være et helt andet hold at se på, det er der ingen fornuft i. Så store udskiftninger har der ikke været på deres hold, og de har hentet en Kasper Bøgelund hjem, som har markeret sig positivt. Så det er underligt at se dem dernede, siger Thomas Helveg til hjemmesiden.

Kampen kan følges live her på sitet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Der er ingen grænser for TV 2’s mangel på tillid til egne seeres åndsevner
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: