Bernburg klar mod Esbjerg

- Vi går efter sejren, lyder det fra FC Nordsjælland, som igen kan disponere over Martin Bernbrug, der har været ude med skade i fire uger

Det er muligt Martin Bernburg i morgen igen kan juble med holdkammeraterne. Han er med igen efter en skade, når FC Nordsjælland møder bundproppen fra Esbjerg (Foto: Claus Bonnerup)
Det er muligt Martin Bernburg i morgen igen kan juble med holdkammeraterne. Han er med igen efter en skade, når FC Nordsjælland møder bundproppen fra Esbjerg (Foto: Claus Bonnerup)

- Esbjerg ser jeg ikke som et bundhold, og jeg er sikker på at de ikke ligger der, hvor de gør nu, når sæsonen er forbi. De skal nok komme i gang, men vores job er bare at sørge for det ikke sker i Farum Park på søndag, siger Morten Wieghorst til klubbens hjemmeside før FC Nordsjælland i morgen tager mod bundproppen i superligaen.

Cheftræneren har stor respekt for søndagens modstander uanset om Esbjerg ligger i bunden af SAS Ligaen og FCN havde krammet på dem i sidste sæson.

- Vi har et godt tag på dem, hvis man kigger på resultaterne. Men kigger man på de kampe vi spillede, så kunne flere af dem lige så godt have endt til Esbjergs fordel. Derfor skal de have respekt fra vores side.

- Vi ved ikke om de vil angribe eller afvente, men vi ved, hvad de er gode til. Deres omstillinger og deres hurtige kombinationsspil er store styrker hos Esbjerg. Men samtidig så ved vi også at formen hos vores angribere vil volde dem problemer, siger Morten Wieghorst.

FCN’s 19 mand til kampen mod Esbjerg. Kick-off kl. 14.00 i Farum Park:

1.Jesper Hansen (M), 2. Benjamin Kibebe, 3. Dennis Cagara, 4. Henrik Kildentoft, 5. Johnny Lundberg, 6. Morten Karlsen, 8. Patrice Bernier, 9. Martin Bernburg, 12. Bo Storm. 14. Christian ”Krølle” Nielsen, 15. Bajram Fetai, 16. Nicki Bille Nielsen, 17. Søren Christensen, 21. Simon Richter, 24. Andreas Dahl, 26. Jonathan Richter, 28. Nicklas Pedersen, 33. Philip Rasmussen, 40. Theis Rasmussen (M).

En enkelt spiller plukkes fra i morgen.