Rasmussen og AGF: Ingen kontrakt

Godt nytår: Erik Rasmussen forsøger at nedtone, at han skal være ny cheftræner i AGF. Kilder bekræfter dog, at der skulle være klarhed over trænerens fremtid

Han er i USA, men har kontakt med flere klubber. Altså kontakt, ikke kontrakt. Træner Erik Rasmussen er krytisk omkring sin fremtid (Foto: Polfoto)
Han er i USA, men har kontakt med flere klubber. Altså kontakt, ikke kontrakt. Træner Erik Rasmussen er krytisk omkring sin fremtid (Foto: Polfoto)
Følg Superligaen

Erik Rasmussen benægter det, men det trækker op til et opsigtsvækkende trænerskifte i AGF.

Meget tyder på, at Ove Pedersen stopper i klubben til nytår, og at hans trænerstol hos den slumrende kæmpe overtages af den tidligere FC Midtjylland-træner Erik Rasmussen.

Historien fik hurtigt ben at gå på i løbet af i går, hvor Erik Rasmussen blev citeret for: Det er endnu ikke faldet helt på plads, men jeg går ud fra, at jeg har et job igen til januar.

Samtidig bekræftede Erik Rasmussen, at han var på vej til en Superliga-klub i Jylland.

Har ikke forhandlet
En opsigtsvækkende melding set i lyset af, at der lige nu kun er en jysk klub, der står med en uafklaret trænersituation fra nytår - nemlig AaB’s mestre - og de kigger ikke mod Erik Rasmussen ifølge alle de meldinger, Ekstra Bladet har fået.

Med andre ord lagde Erik Rasmussen med sit udsagn beslag på et job, der ikke er ledigt lige nu. En taktisk besynderlig udmelding, da det i realiteten kan ødelægge noget for ham, inden han overhovedet tiltræder i sin nye klub.

Derfor var Erik Rasmussen også hurtig til at nedtone sin udmelding, da Ekstra Bladet i aftes fik fat i ham.

- Udlægningen er en grov forvrængning af, hvad jeg har sagt. Jeg har aldrig sagt, at jeg er tæt på en klub, eller at jeg har lavet nogen aftale med nogen klub.

- Jeg har befundet mig i USA den seneste måned, og jeg har talt med mange mennesker, men ikke forhandlet nogen kontrakter, siger Erik Rasmussen til Ekstra Bladet og understreger i den anledning, at det også gælder AGF.

Fremtiden på plads
Alligevel peger meget på, at Erik Rasmussens næste arbejdsgiver er den århusianske traditionsklub.

Flere kilder med nære kontakter til den karismatiske træner rokker markant ved Erik Rasmussens udsagn. Fra stort set alle de personer omkring FC Midtjylland, som Ekstra Bladet har talt med, lyder det enslydende, at Erik Rasmussen har sin fremtid på plads.

Ove Pedersen ønsker ikke at kommentere situationen over for Ekstra Bladet, og AGF’s koncerndirektør, Lars Windfeld, svarede i aftes ikke på gentagne henvendelser, mens sportschef Brian Steen Nielsen understreger, at trænerspørgsmål er et bestyrelsesanliggende.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Kom nu ud af busken, Dyrby