Tre Brøndby-spillere på ugens hold

Superligaen har budt på stor jysk dominans, men i Superligaens 15. runde fik sjællænderne endelig oprejsning. Hele syv spillere på Rundens Hold kommer fra øst

Riza Durmisi er blandt de 11 spillere på ugens hold. (Foto: Lars Poulsen)
Riza Durmisi er blandt de 11 spillere på ugens hold. (Foto: Lars Poulsen)
Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Fodbold-sjælland har tørstet efter succes i Superligaen. De jyske fodboldflagskibe satte sig tungt på ”Jydeligaen” fra start, men nu har det tålmodige øboer endelig vundet et lille slag på grønsværen. Hele ti sjællandske point ud af 12 mulige i denne runde sender syv spillere fra djævleøen blandt rundens bedste.

På Brøndby Stadion holdte de tre 19-årige knægte, Phiri, Durmisi og Zohore deres egen personlige fodbold-gymnasiefest, hvor AGF-spillerne måtte se til, mens teenagerne boltrede sig på grønsværen. De tre store Brøndby-talenter havde en fod med i alle scoringerne, men fik også lidt hjælp af en gavmild dommertrio.

Se også: AaB-chef: Mange klubber vil have Kasper KuskSe også: Cornelius: Jeg er sindssygt sulten

I Odense tog Ove Pedersen alle tre point med hjem til Slagelse takket være Toppels fumleri og flotte præstationer af Lasse Nielsen og assist-kongen Michael Lumb. Nordsjælland tog også et sjællandsk stik, da de let ordnede jumbodrengene fra Sønderjyske. Det har givet plads til stjernen Joshua John og reserven David Jensen.

Det hele var alligevel ikke østdansk jubel.

Se også: Selvsikker Eriksen: Jeg ender altid med at vindeSe også: Superligaen må undvære 14 profiler

Kasper Kusk leverede op til sit navn og kostede rundt med Randers-hestene. Tre Kusk-kasser og hjem til Aalborg på en sikker andenplads. Klasse og vidne om en mand, der er klar til landholdsbold. På Rundens Hold får han selskab af Lasse Nielsen, der igen satte en streg under sit udlandspotentiale.

Er du uenig, så kan du selv give spillerne karakterer i toppen af grafikken. Her kan du også læse en kommentar om hver enkelt spiller.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere