TV: SønderjyskE overvintrer i den kolde bund

Men Superligaens bundprop kan dog glæde sig over, at det trods alt blev til ét point i Viborg

Daniel Jensen scorede, men måtte nøjes med ét point, da Viborg og SønderjyskE delte 2-2 (Foto: Claus Bonnerup)
Daniel Jensen scorede, men måtte nøjes med ét point, da Viborg og SønderjyskE delte 2-2 (Foto: Claus Bonnerup)

VIBORG (Ekstra Bladet):

Selv hvis SønderjyskE i efterårets sidste kamp besejrer Brøndby, rækker det ikke til en vinter over nedrykningsstregen.

Det står fast, efter sønderjyderne fik 2-2 i lørdagens kamp mod Viborg.Efter 1-1 ved pausen så Superligaens topscorer Thomas Dalgaard længe ud til at skulle blive matchvinder for hjemmeholdet.

Men en scoring tæt under mål et kvarter før tid af Bjørn Paulsen gjorde, at SønderjyskE fik et point.

Viborg kom foran efter seks minutter på et kontraangreb. Kevin Mensah modtog en lang stikning fra Christopher Poulsen og sled sig forbi et par SønderjyskE-forsvarere, inden bolden blev serveret for fødderne af Aleksandar Stankov, der resolut bankede den op i nettaget.

Se Stankov bringe Viborg foran:

Se Stankov bringe Viborg foran

SønderjyskE, der senest brød en længere sejstørke med sejr over Esbjerg, var tvunget til at satse for at holde kontakt med de øvrige bundhold. Dog var det først efter scoringen til 2-2, at de for alvor formåede at lægge tryk på Viborg.

Viborg stod traditionen tro stærkt defensivt, og gæsterne kom stort set ikke frem til en eneste chance, før de syv minutter før pausen fik straffespark.

I en duel mellem Nicolaj Madsen og Viborg-målmand Michael Peskovic skønnede dommer Lars Christoffersen, at Viborg-keeperen fældede SønderjyskE-spilleren.

Uheldigt for Viborg i en situation, der foregik helt nede ved baglinjen, og hvor bolden under alle omstændigheder var røget ud af spil.

Nicolaj Madsen så med sit fald ud til at gøre sit bedste for at forvære situationen, som Michael Peskovic kunne have undgået, hvis han bare havde forholdt sig i ro.

Laver dommer Lars Christoffersen to fejl?:

Var der to dommerfejl i Viborg-SønderjyskE?

Det efterfølgende straffespark omsatte Daniel Jensen sikkert til mål, og det var sådan set det sidste, man så til den tidligere landsholdsspiller.

Kort efter - angiveligt på grund af en skade - blev han udskiftet med Henrik Hansen.

SønderjyskEs defensive problemer blev hurtigt udstillet i 2. halvleg. Kun fem minutter var der spillet, da bolden efter et hjørnespark havnede hos Thomas Dalgaard i det lille felt.

En chance, man ikke skal give Superligens topscorer, som nu er oppe på 12 scoringer. Eller kun fire færre, end SønderjyskE i alt har scoret.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere