Ny midtbanemand: OB er et klassehold

Azer Busuladzic ser frem til at komme i gang i OB, hvor han er klar til at kæmpe for en plads på holdet

Efter nytår begynder Azer Busuladzic træningen i Ådalen. (Foto: Thomas Lekfeldt)
Efter nytår begynder Azer Busuladzic træningen i Ådalen. (Foto: Thomas Lekfeldt)

Når OB indleder træningen frem mod den kommende forårssæson den 6. januar, bliver det med et nyt ansigt i truppen. Midtbanemanden Azer Busuladzic skrev i sommer kontrakt med klubben, men klubskiftet træder først i kraft ved årsskiftet, og derfor kan den nu tidligere Vejle-spiller se frem til at begynde i en ny klub inden længe.

- Jeg glæder mig utrolig meget. Det er en stor klub i Danmark, det tror jeg alle er enige om, og jeg skal vænne mig til nye holdkammerater, nye trænere og nye omgivelser. Nu har jeg lige fået en lejlighed i Odense, og jeg glæder mig til at komme i gang, siger Azer Busuladzic til tipsbladet.dk. 

I sommer udtalte han, at han gerne ville skifte klub med det samme, men han er ikke ked af, at det først er nu, han kan trække i OB-trøjen. 

- Jeg ville gerne have været af sted på det tidspunkt, men jeg har altid haft en drøm om at slutte godt af i Vejle, og det synes jeg, at jeg har gjort, siger han. 

Se også: Busuladzic før OB: Skal have Vejle på Superliga-kursSe også: Vejle-profil: Jeg vil til OB nu

22-årige Azer Busuladzic har spillet mere end hundrede 1. divisionskampe for Vejle, men skal nu forsøge at slå igennem på et Superligahold. OB råder i forvejen over en række centrale midtbanespillere, men selvom Busuladzic har respekt for den øgede konkurrence, tror han på sig selv. 

- Jeg forventer, at jeg kan lære en masse, for jeg kommer til en stor klub, og jeg skal kæmpe for at komme til at spille. Det er jeg klar til, og om der så var ti dygtige midtbanespillere, ville jeg kæmpe så godt jeg kan for at bevise, at jeg er god nok til at komme på holdet. Jeg har ikke sat mig et bestemt mål om, hvornår jeg skal slå igennem, men jeg håber selvfølgelig, at det bliver hurtigst muligt. Jeg skal vise mig frem gennem træning og bevise, at jeg er god nok, siger Busuladzic. 

Hans kontrakt med OB udløber allerede i sommeren 2015, og ambitionen er derfor at tilspille sig en ny og længere aftale med klubben. 

- Jeg skal bevise, at jeg er dygtig nok til at spille og god nok til at få en længere aftale. Halvandet år er ikke meget – slet ikke i fodbold – og tingene kan gå stærkt. Der kan nå at ske meget, så vi må se, hvad der sker, siger Busuladzic, der giver en kort præsentation af sig selv for de Superliga-folk, der ikke måtte kende ham.

Se også: OB napper gratis Vejle-profil

- De kan forvente at se en spiller, der giver sig hundrede procent, som er teknisk stærk og som har et godt skud. Jeg har en vindervilje, der gør, at jeg altid vil gøre alt for at vinde og gøre det godt, hvad enten det er til træning eller kamp, siger han. 

OB har været igennem et par skuffende sæsoner i Superligaen, og selvom klubben overvintrer på en syvendeplads, ser Azer Busuladzic store perspektiver i sin kommende klub. 

- Mulighederne er gode, for ligaen er så tæt, at en sejr og et nederlag kan betyde meget for, om man ligger i toppen eller bunden. Jeg har set et par kampe med OB, og det er et godt hold, men vi skal nok være mere stabile. Der er mange gode spillere, vi har en super træner, så det er et klassehold, jeg kommer til, mener han. 

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer