Annonce:
Annonce:

FCK jagter Aalesund-topscorer

FC Københavns træner Ståle Solbakken vil angiveligt have Aalesunds topscorer Abderrazaq Hamed-Allah. Spillerens agent var i København i går.

Ståle Solbakken er tilsyneladende interesseret i at hente Aalesund-topscorer Abderrazaq Hamed-Allah til klubben. (Foto:Tariq Mikkel Khan)
Ståle Solbakken er tilsyneladende interesseret i at hente Aalesund-topscorer Abderrazaq Hamed-Allah til klubben. (Foto:Tariq Mikkel Khan)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

FC København jagter en angriber som erstatning for Cesar Santin, der er blevet solgt til APOEL Nicosia, og i følge Sunnmørsposten har træner Ståle Solbakken kastet sin kærlighed på Abderrazaq Hamed-Allah, der blev nummer to på Tippeligaens topscorerliste i den forgangne sæson med 15 mål.

Avisen beretter, at Aalesund i går modtog et bud på den 23-årige marokkanske angriber. Det skete samme dag som Abderrazaq Hamed-Allahs agent Mohammed Belmaachi angiveligt var i København.

Aalesund skulle dog have afkrævet budgiveren et beløb på over 30 millioner norske kroner - godt 27 millioner danske kroner - hvilket den bydende klub ikke var villig til at gå op til. Den norske avis skriver, at de to klubber er langtfra enighed, men forklarer, at forhandlingsprocessen blot er på et indledende stadie og indikerer dermed, at de to klubber kan nærme sig hinanden.

Afsløring: Her er FCK's nye midtbanedynamo

Annonce:

Norsk TV2 fortæller til gengæld, at der har været flere bud på marokkaneren, og at de skulle være tilpas interessante, at Aalesund regner med en afklaring indenfor kort tid.

Aalesund købte Hamed-Allah for et år siden i Olympique Safi i hans hjemland for én million euro - godt 7,5 millioner danske kroner. Nordmændene lavede dengang en kontrakt med ham frem til udgangen af 2016, så de har altså papir på ham i to år endnu og kan presse prisen med henvisning til, at han også til sommer vil have en stor værdi på markedet.

Ud over FC København skulle flere klubber i Tyrkiet også være interesserede i marokkaneren.

SE OGSÅ: FCK jagter offensive kræfter

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Vi synes, Lars Løkke mangler skam i livet
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: