Annonce:
Annonce:

David Nielsen: FCK rammer plet med Allah

Carsten V. Jensen vil betale 21-22 mio. kr, men han må nok slippe lidt mere, hvis han vil hente Hamed Allah til FC København

Hamed Allah, der blev topscorer i Aalesund med 15 mål i sidste sæson, er højt på ønskelisten hos FCK. (foto: Helge Skuseth)
Hamed Allah, der blev topscorer i Aalesund med 15 mål i sidste sæson, er højt på ønskelisten hos FCK. (foto: Helge Skuseth)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

FC Københavns tidligere angrebsbomber David Nielsen ved, hvad der rører sig på det norske fodboldmarked. Siden 2008 har han ført sig frem i fjeldene. Først som aktiv og de seneste år som træner.

Han forudså, at både Mustafa Abdellaoue og Pape Pate Diouf ville blive en stor fiasko i FC København. Han var hård i sin dom og mente ikke, at de havde kvaliteter til Nordens førende fodboldklub.

Nu kommer han med en dom igen. Men denne gang er han ikke bleg for at sige FCK rammer plet, hvis det lykkes at hente Hamed Allah, Aalesund-topscoreren.

- Hamed Allah er god. Rigtig god. Han er en super-målscorer og en meget spændende type. Han har potentialet og kvaliteterne til at begå sig i en klub med FCKs ambitioner. Han virker mentalt stærk, hvad der er nødvendigt, når man spiller i en klub, hvor presset er så stort som i FCK, siger David Nielsen til Ekstra Bladet.

FCK-boss landet i Norge for at købe topscorer

Annonce:

Millioner skiller parterne

Sportsdirektør Carsten V. Jensen rejste i går til Aalesund i bestræbelserne på at lave en aftale med nordmændene.

Men parterne var et stykke vej fra enighed, da FCK-sportsdirektøren blev hentet i lufthavnen for at forhandle med Aalesund-ledelsen om at købe marokkaneren fri af den kontrakt, han har med den norske klub frem til sommeren 2016.

Aalesund, der er en økonomisk veldrevet klub, betalte 7,5 mio. kr. for angriberen sidste år i Marokko. Nordmændenes udgangspunkt for et salg er en pris på 30 mio. norske (27 mio. kr.).

Så meget vil FCK ikke betale. Mesterklubben er parat til at smide 21-22 mio. kr. for Hamed Allah, men det er ifølge Ekstra Bladets norske kilder er det tvivlsomt om Aalesund-ledelsen vil gå så meget på kompromis med prisen.

Annonce:

Carsten V. Jensen ventes først at returnere til København i dag, hvor den direkte maskine fra Aalesund har afgang kl. 14.30. Om det bliver med en ny topscorer-type ved sin side, afgøres formentlig af, hvor langt han økonomisk vi strække sig i forhandlingerne. Han skal måske op på 23-24 mio. kr. før nordmændene accepterer en handel.

Ståle råder Kusk: Bliv i AaB

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Kritikken af Færøerne fremtræder som hykleri, der skal dække over eget fedtspil
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: