TV: Aabech holdt målshow mod Viborg

Kim Aabech dobbelt målscorer i FCN's 2-0 sejr over Viborg

Kim Aabech blev den store helt for FC Nordsjælland med sine to scoringer. Her bliver han lykønsket af Martin Vingaard. (Foto: Jens Dresling)
Kim Aabech blev den store helt for FC Nordsjælland med sine to scoringer. Her bliver han lykønsket af Martin Vingaard. (Foto: Jens Dresling)

FARUM (Ekstra Bladet): Han spiller lidt i mangel af bedre. For Kim Aabech har hele sæsonen ikke været førstevalget som den dybe angriber hos Kasper Hjulmand i FC Nordsjælland.

Men nu får Hjulmand svært ved at komme udenom den 30-årige angriber, oven på hans to scoringer fredag i 2-0 sejren over Viborg.

En sejr, der gav FCN kontakt til fjerdepladsen og endnu vigtigere: En smule luft til trængslen nede i bundregionen.

Se også: FCN-boss om Brøndbys enegang: Det får konsekvenser

Sejren til FC Nordsjælland var fuldt fortjent. Hjemmeholdet dominerede og var spilstyrende det meste af kampen.

Før pausen var det kun storspil af målmand Michal Peskovic, der forhindrede flere FCN-scoringer.

Kim Aabech havde et par gyldne muligheder. Specielt midtvejs i første halvleg, hvor han fik en dobbeltchance, men i begge tilfælde trak Peskovic sig sejrrigt ud af duellen.

Det gjorde han ikke kørt før halvlegspausen, da Aabech scorede på en løs bold i feltet. Han sikrede sejren efter pausen på et flot hovedstødsmål efter oplæg fra Patrick Mtiliga.

Se også: FCN-anfører: Vi skal op i tempo

Viborg har ikke vundet de seneste 14 kampe på Sjælland i Superligaen. Og Auri Skarbalius tropper ser ud til at gå et vanskeligt forår i møde, hvor det udelukkende handler om at balancere på den rigtige side af nedrykningsstregen.

Hensigten var at være aggressive mod FCN, men jyderne lykkes ikke så godt med taktikken. De kom i stedet til at løbe meget efter FCN-spillerne.

Topscorer Thomas Dalgaard scorede faktisk før pausen, men målet blev korrekt annulleret for offside.

0 kommentarer
Vis kommentarer