Champions League angriber til SønderjyskE

SønderjyskE har lejet angriberen Rafael Okotie i Austria Wien.

Rubin Okotie her i aktions i denne sæsons Champions League (Foto: AP)
Rubin Okotie her i aktions i denne sæsons Champions League (Foto: AP)

SønderjyskE har i hele januars transfervindue været på udkig efter en ny angriber, og med under 12 timer tilbage at handle i har Superliga-bundproppen fundet ham. Haderselv-klubben har lejet Rafael Okotie i Austria Wien frem til sommerferien.

- Vi får en klasseangriber, der bl.a. har spillet Champions League i efteråret. Robin Okotie har endvidere høstet erfaring fra ophold i Sturm Graz og i den tyske Bundesligaklub FC Nürnberg.  Han har spillet 34 landskampe på forskellige U-landshold og det østrigske A-landshold. Robin Okotie er en boldfast angriber, der både kan score mål med støvlerne og hovedet. Han er teknisk rigtig dygtig, og evner også selv at komme til chancer i feltet.  Vi glæder os i den grad til at se ham i aktion for SønderjyskE, siger sportschef Ole Nielsen i en pressemeddelelse.

Ole Nielsen fastslår ved samme lejlighed, at SønderjyskE nu har handlet færdigt for denne gang. Det betyder blandt andet, at det ikke bliver til noget comeback til den tidligere profil Quincy Antipas, som klubben ellers er blevet sat i forbindelse med.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk