Otte anholdt under Mike Jensens pibekoncert

FCK’ernes hadeobjekt nummer ét havde en sjov aften i Parken, selv om Rosenborg tabte – og politiet måtte anholde Brøndby-tilhængere

Mike Jensen og Rosenborg kom på hælene mod FC København. Den tidligere Brøndby-spiller blev pebet ud, men det gav ham kun ekstra kræfter, påpegede han efterfølgende. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Mike Jensen og Rosenborg kom på hælene mod FC København. Den tidligere Brøndby-spiller blev pebet ud, men det gav ham kun ekstra kræfter, påpegede han efterfølgende. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Mike Jensen blev buhet ind i Parken og undervejs i hele træningsopgøret mod FCK, hvor Brøndby-spilleren i Rosenborg-forklædning var hele 16 sekunder om at begå sit første frispark.

Dét blev bemærket fra tilskuerpladserne, hvor enhver Mike Jensen-aktion blev ledsaget af piften og buh-råb i samtlige 80 minutter, danskeren var på banen for sin nye arbejdsgiver.

Otte Brøndby-fans – formoder man da – valgte i starten af anden halvleg at præsentere to banner med hyldest til Brøndby og Mike Jensen i retning mod aftenens værter.

De unge mænd afslørede imponerende fodskifte, da de forfulgt at adskillige stewards forsøgte at undslippe fra den normale sponsor-tribune, men alle blev præventivt anholdt af politiet og fragtet i sikkerhed.

Læs også:

Se også: Nordsjælland tabte igen på La Manga

Samtidig forsvandt nemlig omkring 100 hardcore FCK-fans fra den modsatte tribune for at få fat i de ubudne gæster uden for stadion.

FCK vandt i øvrigt kampen 1-0 på Ragnar Sigurdssons hovedstøds-træffer efter hjørnespark allerede i det syvende minut. 1966 tilskuere så på og fik en fin aften ud af det, der foregik nede på pløjemarken – og luft for aggressionerne mod hadeobjekt nummer ét, Mike Jensen, der i ugens løb havde varmet kraftigt op til opgøret mod de gamle arvefjender.

- Det føles godt. Hvis der var et tidspunkt, hvor jeg var ved at løbe tør for kræfter, så gav FCK-tilskuerne mig i hvert fald ny energi. Men det ved de jo godt. De var hurtigt klar til at give mig kræfterne igen, ha ha. Det var fuldstændig som at spille i den gule trøje, og jeg var også blevet skuffet, hvis det ikke havde været sådan, siger Mike Jensen, der erkender, at han fik fyret godt op under optakten til kampen i ugens løb.

Læs også:

Se også: Mike Jensen: Hader arrogante FCK

- Det kan godt være, men vil nu også lige sige angående den artikel, der var i en norsk avis, at der er sket et par udfald undervejs fra dansk til norsk. Det var forkert skrevet, men der er ingen grund til at bore videre i det – og jeg kan godt forstå, at FCK’s fans synger lidt.

- Jeg blev citeret for at sige, at FCK er decideret arrogante og har for høje tanker om sig selv. Spørgsmålet til mig var egentlig, hvordan folk i Danmark ser på FCK, og det prøvede jeg at svare på – jeg prøvede at beskrive, hvordan nogle mennesker i Danmark godt kan finde på at se på FCK’erne som arrogante. Det blev så udlagt som min holdning – men det er vel det, der kan ske, når man kommunikere på tværs af to sprog, tror jeg.

Læs også:

Se også: AGF tabte til svenske mestre

Til gengæld er han ikke tilfreds med nederlaget i Parken:

- Det nager mig altid, at vi taber. Jeg synes, det var en meget god træningskamp, der var god knald på – men banen var lidt besværlig. Det tror jeg godt, man kunne se. Men der blev givet meget i nærkampe, der blev løbet meget, og spillet bølgede frem og tilbage. Og der var knald på afslutningerne til begge hold.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere