AaB erkender risiko for stjerne-salg

AaB's Superliga-trup tager på træningslejr i Holland i dag, og det er usikkert, om Kasper Kusk kommer med hjem, efter agent John Sivebæk i går sagde, at Kusks Twente-kuffert er pakket

Efter dagens træningspas på Hornevej rejser AaB's Superliga-trup til Doorwerth i Holland, hvor den står på en uges træningslejr. Samtidig er holdets største profil Kasper Kusk på vej til Twente, der har hjemme i den hollandske by Enschede kun godt 80 kilometer fra AaB-lejrens hotel i Doorwerth.

Se også: AaB klar med tilgang nummer to

Kusks agent John Sivebæk sagde i går til tipsbladet.dk, at Kusk har pakket sin Twente-kuffert, idet en handel kan blive en realitet, når hollænderne om kort tid har solgt Dusan Tadic til Southampton. Så spørgsmålet er, om sportschef Allan Gaarde overhovedet får Kusk med, når bussen kører hjem på søndag.

- På den her tid af året ved man aldrig, hvad der kan ske, men vi håber at have så mange spillere med hjem som muligt, selv om der indimellem også skal ske nogle ændringer i en trup for at bevare dynamikken, siger Allan Gaarde til tipsbladet.dk og kommenterer så Sivebæks udtalelser fra i går.

Se også: AaB-profil klar til afrejse

Se også: AaB-profil klar til afrejse

- Hvad John udtaler, må stå for hans egen regning. Egentlig er der ikke ændret noget fra vores side, men det er da utilfredsstillede for os alle at stå i den her situation, så jo hurtigere afklaring, jo bedre. Der er ikke noget på plads, men vi ved selvfølgelig godt, at Twente og andre klubber har været ude efter Kasper, og jeg ville lyve, hvis jeg sagde, der ikke var en risiko for, at vi mister ham.

AaB drømmer om at holde på Kasper Kusk, men de kan ikke stille så meget op, når Twente og andre klubber møder den frikøbsklausul, han har stående i kontrakten med AaB. Den lyder angiveligt på 700.000 euro - godt 5,2 millioner kroner. Gaarde ønsker ikke at forholde sig til klausulen eller til, om Twente allerede har mødt den. Han nøjes med at gentage, at der ikke er nogen afklaring.

- Der er ikke noget på plads. Kasper tager med os på træningslejr i dag, og så må vi se, hvad der sker.

0 kommentarer
Vis kommentarer